• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Bevestigd: Rihanna krijgt luxemerk onder LVMH genaamd Fenty

Bevestigd: Rihanna krijgt luxemerk onder LVMH genaamd Fenty

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Na maanden van geruchten is het nu bevestigd door LVMH: zangeres en ondernemer Rihanna krijgt haar eigen luxe merk. Ook de naam wordt onthuld in het persbericht: Fenty.

Het merk wordt door Rihanna, die in het echt Robyn Rihanna Fenty heet, ontwikkeld en zal ready to wear, schoenen en accessoires lanceren. Ook is de zangeres betrokken bij de commerciële opzet en de communicatie van het merk. Fenty zal deze lente debuteren, maar een exacte datum wordt niet genoemd.

Rihanna’s luxemerk gaat Fenty heten

“Het ontwerpen van een merk zoals dit met LVMH is een enorm speciaal moment voor ons,” aldus Rihanna in het statement. “Meneer Arnault heeft mij een unieke kans gegeven om een modehuis in de luxe sector te ontwikkelen zonder enige artistieke grenzen. Ik kan mij geen betere partner, zowel creatief als zakelijk, voorstellen en ik ben klaar om te wereld laten zien wat we samen hebben opgebouwd.

Bernard Arnault, CEO van LVMH, vult in het bericht aan: “Iedereen kent Rihanna als een fantastische zangeres, maar door een partnerschap met Fenty Beauty ontdekte ik de ware ondernemer, een echte CEO en een geweldige leider. Om Rihanna te helpen met het bouwen van Fenty maison hebben we een getalenteerd en multicultureel team gebouwd die ondersteunt wordt door de hulpmiddelen van de groep. Ik ben trots dat LVMH dit bedrijf mag helen en ik hoop dat het een groot succes wordt.”

Hoofdbeeld: Fenty Beauty Facebook. Logo: LVMH

Fenty
LVMH
Rihanna