Binnenkijken bij mode ondernemers: Next Level Fashion Nederland op RTLZ

De Nederlandse modewereld is een geweldige bedrijfstak die veel verschillende uitdagingen durft aan te gaan. Innovaties en nieuwe trends zetten Nederland in de modewereld op de mondiale kaart.

Broadcasting gaat dit bij een breed publiek in beeld brengen. Over 5 maanden zendt RTL Z een reeks uitzendingen uit waarin we deze fascinerende wereld zullen ervaren. Het programma ‘Next Level Fashion Nederland' zal in verschillende rubrieken verslag doen van de werkzaamheden binnen bedrijven van succesvolle mode ondernemers. Op een transparante en boeiende wijze willen we inzicht bieden in hun unieke manier van denken en doen. De redactie zoekt kennispartners die hun expertise en unieke visie willen delen wat betreft de kansen en uitdagingen die zij ervaren in hun vakgebied.

U wordt binnen het traject van productie naar de uitzending volledig begeleid. Er worden manuren berekend voor nieuwsredactie, cameraploeg en montage. U ontvangt daarnaast een 'social snack' om de uitzending aan te kondigen binnen uw eigen netwerk. De sprekers krijgen het materiaal rechtenvrij geleverd voor eigen gebruik. Belangrijk: Het gaat om kennis delen, uw verhaal vertellen. Authenticiteit is de rode draad.

Indien beide partijen groen licht geven wordt u binnen het traject naar de uitzending volledig begeleid. Belangrijk: Het gaat om kennis delen, jouw verhaal vertellen. Dit is niet het juiste medium voor een advertorial.

De eerste bedrijven hebben zich reeds aangemeld. Heb jij ook een 'Next Level Fashion' concept neem dan contact op met redacteur Rob Wagenmans via r.wagenmans@nextleveltv.nl / Telefoonnummer 06-27017573 óf breng een bezoek op het Media Park te Hilversum.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN