• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Christine Boland & David Shah – Consumententrends 2019-2020-2021 en verder

Christine Boland & David Shah – Consumententrends 2019-2020-2021 en verder

INGEZONDEN MEDEDELING
Door Sponsor

27 sep. 2018

Mode

Op dinsdag 9 oktober organiseert Appletizer een consumententrendseminar in Pakhuis de Zwijger, Amsterdam. Een inspirerende middag waarbij Christine Boland en David Shah hun visie delen en invloedrijke trends aanhalen voor 2019-2020-2021 en verder. Zij zullen de ‘why’ en ‘how’ van de huidige tijdsgeest in beeld brengen.

Christine Boland geeft de volgende introductie over haar presentatie op 9 oktober: ‘’Het wordt steeds meer zichtbaar en merkbaar hoe analoge en virtuele realiteit in elkaar overlopen. De grens tussen beide is in rap tempo aan het verdwijnen, evenals de grens tussen echt en artificieel. Ook de scheidslijn tussen waar en niet waar is nauwelijks nog te trekken. Dat zorgt voor verwarring en chaos, maar tegelijkertijd ook voor veel creativiteit en innovatie. Dystopische en utopische wereldbeelden bestaan naast elkaar en ook dat spanningsveld blijkt een voedingsbodem voor vernieuwing. En de consument? Die zoekt een manier om zich te settelen in deze MIXED REALITIES en daar zijn verschillende, vaak tegengestelde vormen voor.

Hoe bereik je die consument? Welke snaar moet je raken om de aandacht en het vertrouwen te verdienen? Daarvoor moet je tegelijkertijd ver uitzoomen om de boeiende complexiteit te overzien en zó ver inzoomen dat je letterlijk ín de context zit waar je wilt zijn. In mijn presentatie MASTERING MIXED REALITIES zal ik die verschillende perspectieven laten zien. En dan blijkt dat juist in zo’n gelaagde en veeleisende tijd veel ruimte is voor verbeelding en humor, innovatie en vooruitgang.’’

De presentatie van David Shah is getiteld ‘Living in the new (dis)ordered world’. Hij constateert en verbeeldt de ironische contrasten die nu realiteit zijn:

‘Selfridges opens its Christmas shop 145 days before the day itself as Spain fights record temperatures of +45 degrees’

‘’Fighting dystopia and pessimism with a new sense of humour and positivism. Designing for a new multi-faceted community that unites people of totally different race and background: idealists and realists; nostalgists and futurists; conformists and non-conformists; boomers and millenials. Using irony and bold design choices to create fashion and non-fashion.’’ – David Shah

Meer informatie over de sprekers kun je vinden op onze website onder het kopje ‘Trend Events’ Schrijf je vandaag nog in via www.appletizer.nl! De toegangsprijs is €295,00 p.p. (excl. BTW). Voor docenten en studenten hanteren we een gereduceerd tarief van €195,00.

Appletizer
CHRISTINE BOLAND
David Shah