• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Clouds of Fashion: Fashion meets technology

Mode

Clouds of Fashion: Fashion meets technology

INGEZONDEN MEDEDELING
Door Sponsor

18 sep. 2017

Waar ga je heen voor betaalbare en leuke kleding, handtassen, schoenen, juwelen en accessoires? In Antwerpen en Gent weten meisjes dat wel: die gaan langs de roze winkel van Clouds of Fashion. Laurentine Van Landeghem, trotse oprichtster van COF, heeft girlpower hoog in het vaandel staan. Met haar twee fysieke locaties en webshop wilt ze het power-concept voor meisjes van alle leeftijden bereikbaar maken. Op alle kanalen.

‘’Clouds of Fashion is ontstaan uit een blog,’’ vertelt Laurentine. Hier inspireert ze haar lezers met outfits en postte ze ook over haar do-it-yourself projecten. ‘’Kleding batikken bijvoorbeeld. Of ergens stukken stof op naaien of teksten op zetten.’’ Op Facebook promootte ze haar zelfgemaakte kleding. Toen mensen vroegen of zij ook fashion stukken op aanvraag kon maken, ging ze daar met veel plezier op in. De vraag naar haar creaties groeide rap en al snel was haar kamer te klein voor alle kledingbestellingen. Toen kwam het idee om een pop-up winkel op te zetten, dat succesvol uitpakte. En niet lang daarna kwam haar droom uit: een echte COF-winkel en haar eigen webshop.

Om ervoor te zorgen dat haar webshop en fysieke winkels naadloos op elkaar aansluiten, koos Laurentine voor het Omnichannel kassasysteem van Lightspeed. Hiermee kon zij al haar kanalen samen laten smelten. Transactiedata van haar winkels wordt automatisch in de cloud opgeslagen, zodat Laurentine op elk device, in de winkel of onderweg, haar verkoop kan inzien. Ook kan ze met een druk op de knop gedetailleerde rapportages genereren en precies zien hoeveel voorraad er online en offline aanwezig is. Daarmee bespaart ze veel tijd en kan ze zich meer focussen op haar klanten en producten.

De mogelijkheden van een Omnichannel kassasysteem zijn zeer uitgebreid. Bij het kassasysteem van Lightspeed kun je naast real-time data en rapportages ook jouw leveranciers- en klantgegevens ophalen. Het kassasysteem draait op iPads en andere Apple devices, zodat je alle data altijd ook mobiel bij de hand hebt. Tevens kun je via je device ook uw webshop managen. Van templates tot marketingtools en alles op één centrale plek. Met omnichannel heb je grip op alle aspecten van jouw webshop én je fysieke winkel. Wat zou omnichannel voor jou kunnen betekenen?

Klik hier voor meer informatie over Lightspeed.