• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Colour Your Day met een Zilch ‘pontkapje’

Mode

Colour Your Day met een Zilch ‘pontkapje’

INGEZONDEN MEDEDELING
Door Sponsor

26 jun. 2020

Toen bekend werd dat er in het openbaar vervoer een landelijk plicht voor het dragen van mondkapjes zou worden ingevoerd heeft Zilch meteen met een van haar producenten contact opgenomen om van de overgebleven stoffen van onze zomercollectie mondkapjes te maken.

De insteek was dat de mondkapjes niet als verdienmodel zouden moeten worden gelanceerd, maar als extraatje. Bij een jurk, top of broek in een bepaalde print krijgt de klant een bijpassend mondkapje cadeau.

De volgende stap was snel gezet toen een van Zilch haar medewerkers die elke ochtend van de pont gebruik maakt het woord ‘pont’kapje liet vallen en ze er bij opmerkte dat er een aantal mensen die gebruik wilden maken van de pont zonder mondkapje niet werden toegelaten.

Zilch heeft besloten de ‘pont’kapjes uit te gaan delen.

Afgelopen week, hebben zij met heel veel plezier tijdens het ochtend en middag spitsuur bij de aanlegsteiger van de pont Azartplein-Zamenhofstraat de pontkapjes gratis aan het publiek aangeboden. Het was een enorm succes!

Bij het Amsterdamse merk ZILCH draait het om kleur. Met een klein team creëren we collecties van tijdloze vrouwelijk modellen in uitgesproken prints en kleuren. We maken voornamelijk gebruik van natuurlijke materialen die zacht en comfortabel aanvoelen. Onze ‘bamboo basics’ komen in veel bonte kleuren en voelen aan als een tweede huid. Kies deze zomer een geprinte maxi jurk met een bijpassend vestje of wees gedurfd en ga voor een abstract geprinte broek met gestipt topje. Wat je ook kiest, COLOUR YOUR DAY met ZILCH!

Zilch Amsterdam, Cruquiusweg 96L, 1019 AJ, Amsterdam

info@zilch.nl

www.zilch.nl