• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Comfort Club focust op uitbreiding wholesale met agentschap Laundryroom

Comfort Club focust op uitbreiding wholesale met agentschap Laundryroom

PARTNER CONTENT
Door Partner

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Credits: Comfort Club

Comfort Club gaat na een succesvolle eerste testcase samen met Laundryroom verder aan hun samenwerking en breidt zijn wholesale-segment uit, zo maken beide partijen bekend in een persbericht.

De fysieke retail speelt voor Comfort Club een belangrijke rol in het uitbouwen van het merk. Het merk heeft de intentie om nationaal en internationaal te groeien. “Dries Bruijnes [eigenaar van Laundryroom] is een ervaren sales agent, bekend om zijn empathie, bevlogenheid, oog voor kwaliteit en nieuwe merken. Samen met zijn collega’s van het agentschap Laundryroom gaat hij ervoor zorgen dat Comfort Club nog beter kan inspelen op de behoefte van klant en dat Comfort Club nog breder beschikbaar wordt in de fysieke winkel”, schrijft het modemerk Comfort Club.

Laundryagency Credits: Comfort Club

Laundryroom heeft ervaring binnen de Nederlandse retail, zo werken ze samen met Woodbird, Gabba, Anerkjendt, Nümph en andere merken. Opererend vanuit de 2e verdieping van de Oranjerie op het landgoed van Huis Doorn heeft Laundryroom een prachtige showroom neer weten te zetten midden in de natuur. Dit allemaal dichtbij het stadscentrum van Doorn.

Voor buyers die een afspraak in de showroom willen maken gelieve contact op te nemen met: Dries Bruijnes / 06 29 02 09 08 / dries@laundryroom.nl.

Links naar rechts : Nederlandse rapper Typhoon em Dries Bruijnes Credits: Comfort Club
OVER HET MERK
Lees meer over Comfort Club op de merkpagina
Comfort Club
SS25
Wholesale