Copenhagen Fashion Week zal een nieuw format hebben deze zomer editie. De organisatie kondigt aan dat de modeweek een hybride show format krijgt. Het zal digitale ervaringen met fysieke evenementen samenbrengen.

“Hoewel we overtuigd zijn dat digitale oplossingen nooit de emotionele en zintuiglijke ervaring van shows kunnen vervangen, is deze editie het begin van een nieuw tijdperk voor Copenhagen Fashion Week,” aldus Cecilie Thorsmark, CEO van Copenhagen Fashion Week, in het persbericht. “Het is een tijdperk waar het digitaal presenteren en distribueren van shows crucialer is dan ooit. We zijn benieuwd hoe deze ontwikkeling origineel creatief materiaal kan steunen en hoe nieuwe relaties met redacteuren, inkopers en consumenten kunnen ontstaan.

Het evenement vindt van 10 tot 12 augustus plaats. Het digitale platform van de modeweek dat een nieuwe jasje heeft gekregen zal content tonen toegankelijk voor redacteuren, inkopers en consumenten.

De fysieke evenementen zullen volgens het normale format plaatsvinden en daardoor op unieke locaties geselecteerd door de merken. Hoewel de ban op evenementen met meer dan 200 personen naar verwachting op 8 augustus opgeheven zal worden, moeten merken nog steeds de voorzorgsmaatregelen betreffende social distancing naleven.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN