• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Crocs lanceert de nieuwe spring/summer 2020-collectie

Crocs lanceert de nieuwe spring/summer 2020-collectie

PARTNER CONTENT
Door Partner

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Crocs introduceert zijn meest sterke Spring/Summer collectie van de afgelopen 15 jaar, en lanceert deze in 2020. De SS20-lijn bevat een compleet assortiment met clog- en sandaalmodellen om het voorjaar- en zomerseizoen mee in te luiden. De belangrijkste modellen voor het seizoen zijn de Classic (Bae) Clog, de Classic Slide, de Brooklyn Low Wedge en de LiteRide™. De SS20-collectie garandeert dat er iets moois bij zit voor het hele gezin!

Crocs Classic Bae Clog voor dames

The Classic, opnieuw uitgevonden voor vrouwen. Dames, Crocs heeft speciaal voor jullie een Classic Clog gemaakt, en hij heet Crocs Bae. De Crocs Bae heeft een extra dosis attitude. Geaccentueerde zool contouren ondersteunen de klassieke bovenzijde die je van Crocs gewend bent en die je zo comfortabel vindt. Maar er is meer, de strap achterop geeft de mogelijkheid om Jibbitz™ charms te plaatsen, wat nog meer personalisatiemogelijkheden biedt. Laat zien wie je bent met de Crocs Bae.

Classic All-Terrain Clog

Comfort voor al je avonturen. Reizen. Ontdekken. Avonturen dichtbij en ver weg. The Classic All-Terrain Clog is er helemaal klaar voor, zelfs in de meest barre omstandigheden. Met een wat ruwere buitenzool en een verstelbare turbo sluiting voelde de grond onder je voeten nog nooit zó prettig om op te lopen. De lightweight Croslite™-constructie maakt de schoen heel praktisch en een goede keuze voor elke outing. Het is tijd om over te gaan naar all-wheel drive. Maak de strap goed vast en leef je uit!

Crocs Tulum sandalen voor dames

Voor een zomerse stijl, het hele jaar door. Voel de warmte en het plezier van de zomer het hele jaar door met deze nieuwe Crocs Tulum-collectie sandalen en platte schoenen. Dit model heeft diverse zachte Matlite™-bandjes in een stijlvol asymmetrisch ontwerp en een bandje rondom de hiel voorkomt dat hij uitschiet als je een rondje ‘down town’ doet. ‘Dress it up’ met wat glam of ‘dress it down’ met een casual outfit. Wat je ook kiest, je voelt je gegarandeerd mooi, elegant en zomers, in alle weersomstandigheden. Enjoy!

Crocs Brooklyn Low Wedge voor dames

Voor comfort op een hoger level. Een easy style, optimaal comfort de hele dag door en ultieme veelzijdigheid in je garderobe komen samen in de nieuwe Crocs Brooklyn-collectie. De sleehak is beschikbaar in verschillende hakhoogtes en stijlvolle, eenvoudige silhouetten, en biedt een sensationeel comfortabele LiteRide™-technologie aan de binnenkant. Zo hoef je nooit meer te kiezen tussen er geweldig uitzien en je geweldig voelen. De lichtgewicht constructie van de Crocs Brooklyn, de intuïtieve straps bovenop, en de revolutionaire comfort-technologie geven je de kans om je moeiteloos en vol zelfvertrouwen te bewegen tussen werk en vrije tijd, in en buiten de stad. Als je er geweldig uit kunt zien, terwijl je voeten lightweight zijn de hele dag door, waarom zou je dan kiezen voor iets anders?

Classic Clog

The orignal. Veelzijdig. Comfortabel. De iconische clog waarmee de comfortrevolutie wereldwijd begon! De eenvoudige maar bovenal comfortabele schoen waarvan je steeds meer gaat houden als je hem draagt. De Crocs Classic Clogs bieden lightweight Iconic Crocs Comfort™, voor elke persoonlijkheid een kleur naar keuze, en zijn een on-going stimulans om je altijd comfortabel te voelen in je eigen schoenen.

LiteRide Clog

Vijftig procent wetenschap en vijftig procent magie. Laat je meevoeren op het fenomenale voetbed van dit nieuwe type clog. De LiteRide™-collectie is geïnspireerd op ons drukke leven en volgt je dan ook overal en altijd. Deze clogs zijn uitgevoerd met een voetbed van LiteRide™, een revolutionair product van Crocs op het gebied van world-class comfort dat ontworpen is voor een subliem loopcomfort, stap na stap.

Klassieke Crocs Slide

Origineel. Personaliseerbaar. Comfortabel. De oh zo comfortabele en populaire Classic II Slide heeft een speciale upgrade gekregen waar fans bij de Classic Crocs Slide om zaten te springen: gaten voor de Jibbitz™ charms! Op elke slipper kun je nu 13 charms aanbrengen. Mogelijkheden genoeg dus om een statement te maken en ze een unieke en persoonlijke touch te geven. De Croslite™-demping is zo comfortabel dat je ze de hele dag door wilt dragen, van het strand naar een tuinfeestje tot in de late uurtjes. Kies je kleur en schuif deze nieuwe favoriet gelijk aan je voeten!

Over Crocs, Inc.

Crocs, Inc. (NASDAQ: CROX) is een world leading merk op het gebied van innovatieve casual schoenen voor mannen, vrouwen en kinderen. Crocs biedt een breed portfolio van producten voor alle seizoenen, en blijft ondertussen trouw aan zijn core footwear heritage. Alle Crocs™-schoenen zijn gemaakt van Croslite™-materiaal, een gepatenteerde revolutionaire technologie die elk paar schoenen zachte, comfortabele, lightweight en niet-afgevende kwaliteiten geeft waar Crocs om bekend staat en waar de fans van houden. Sinds de oprichting in 2002 heeft Crocs meer dan 350 miljoen paar schoenen verkocht in meer dan 90 landen wereldwijd.

Bezoek www.crocs.eu voor extra informatie.

Contact:
Crocs BeNeLux
Lauriane Peukert
LPeukert@crocs.com
Tel. +33 966.828.397 Office

Comfort
Crocs
foodwear
Partner Content
SS20