• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Cup of Joe: Comfort en eenvoud voor breigoed collectie

Cup of Joe: Comfort en eenvoud voor breigoed collectie

PARTNER CONTENT
Door Partner

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Credits: Cup of Joe

Cup of Joe is ontstaan uit de wens om comfort te combineren met een compromisloze stijl en heeft zich consequent staande gehouden in het steeds veranderende modelandschap. Het merk wordt voornamelijk erkend om zijn uitzonderlijke denimaanbod en is een bewijs van de blijvende allure van eenvoud en vakmanschap. In de kern is Cup of Joe meer dan alleen kleding; het is een filosofie, een manier van leven die het idee omarmt van een garderobe die past bij het dagelijks leven. Cup of Joe breidt haar beroemde denim erfgoed uit naar een nieuw domein met een gebreide jersey collectie - een natuurlijke evolutie, die voortbouwt op de basisprincipes van het merk en haar toewijding aan comfort, eenvoud en minimalistisch design uitbreidt naar nieuwe horizonten.

Gebreide dameskleding: Bijpassende sets en zachte kleuren

De collectie gebreide damesmode omvat een comfortabel en stijlvol loungeset, bestaande uit de ELSA trui en de LEA broek. Met geribde boorden en splitjes aan beide kanten geeft deze trui met ronde hals een vleugje luxe aan een casual look, terwijl de bijpassende broek met wijde pijpen wat elegantie toevoegt. Beide stijlen zijn verkrijgbaar in een tijdloze antracietkleur, een levendige blauwe kleur, gebroken wit en een vrolijke lavendel- en mandarijntint.

Dezelfde blauwe en lavendelkleurige tinten zijn ook te vinden in de nieuwe versies van de JANICE hoodie, die bovendien wordt gepresenteerd in een zachte maar verzadigde mandarijntint. De JANICE stijl is een belichaming van de klassieke hoodie, inclusief de karakteristieke raglan schouders, trekkoorden en mouwen met manchetten.

Credits: Cup of Joe

Maar de nieuwe stijlen van Cup of Joe beperken zich niet tot sweatshirts en broeken - de categorie van t-shirts heeft ook een aantal nieuwe toevoegingen. Met de EDITH stijl introduceert het merk een klassiek, relaxed fit shirt met korte mouwen in zachte kleuren zoals gebroken wit en een mandarijntint. Het OLIVIA model, een geribde tank met brede banden en een gematigde halslijn, komt terug in niet alleen de essentiële kleur zwart, maar ook in een energieke mintkleur en een geaarde salietint. Ook de LIV geribde tank, die zich onderscheidt door een hogere halslijn, is verkrijgbaar in lavendel en geel.

Naast deze unikleurige essentials presenteert Cup of Joe een opvallende print met de ZOE tank - net als de LIV tank is dit een klassieke tanktop van geribd gebreid materiaal. Gecombineerd met een zoom die net boven de middelhoge taille zit, voegt deze tie-dyed versie een vleugje jaren 70 spirit toe aan de collectie - en is verkrijgbaar in een zacht perzikkleurige en een lichtblauwe versie.

Credits: Cup of Joe

Gebreide herenkleding: Vasthouden aan de essentie

De collectie gebreide herenkleding presenteert een klassieke versie van een trui met ronde hals met de TOM stijl, die verkrijgbaar is in zowel zwart als mandarijn, en zijn sportievere interpretatie TONY - een hoodie met trekkoorden - in dezelfde elektrische blauwe tint als de damesmode. Cup of Joe breidt bovendien het kleurenpalet van hun FIN t-shirt uit met een lichtgrijze tint en een lavendel- en lichtblauwe kleur.

Credits: Cup of Joe
Credits: Cup of Joe

Cup of Joe zet deze stap naar gebreide kleding, maar blijft geworteld in zijn kernwaarden en onderstreept het belang van kwaliteit, eenvoud en de kracht van ingetogen elegantie. Deze nieuwe onderneming dient niet alleen als een uitbreiding van hun merkfilosofie, maar ook als een herbevestiging van hun toewijding aan hun veeleisende klantenkring.

OVER HET MERK
Lees meer over Cup of Joe op de merkpagina
Cup of Joe
Denim