• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Cup of Joe: Denim trends 2024

Cup of Joe: Denim trends 2024

PARTNER CONTENT
Door Partner

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Credits: Cup of Joe Denim

Als vooraanstaande naam in de denimwereld zet Cup of Joe ook in 2024 de trend met hun bestaande collectie, die inspeelt op de actuele modetrends. Dit jaar laat Cup of Joe zien hoe tijdloze stijlen naadloos aansluiten bij hedendaagse trends.

Balloon Jeans: trendsettend silhouet

De 'Balloon' jeans van Cup of Joe combineert een trendsettende look met comfort. Dankzij de mid-waist snit, ballonvorm en comfortabele stretch biedt deze jeans een frisse blik op denim. Het 5-pocket ontwerp zorgt voor functionaliteit en maakt het een modieuze keuze voor wie stijl en comfort op prijs stelt.

Wijde Pijpen: comfortabel en stijlvol

De wijde pijp blijft een opvallende verschijning. De 'Maxine', met zijn ultra hoge taille en flared pasvorm, mengt retro charme met superstretch voor moderne bewegingsvrijheid. De 'Lulu' benadrukt de trend van comfortabele elegantie met een hoge taille en wijde pasvorm.

Credits: Cup of Joe Denim

Straight Legs: tijdloos chic

De 'Charlotte', een cargo model met hoge taille en rechte pasvorm, en de 'Kylie', met een mid-waist en klassieke 5-pocket stijl, belichamen de blijvende aantrekkingskracht van straight-leg jeans. Beide modellen bieden met hun comfortabele stretch een knipoog naar de klassieke denim look.

Credits: Cup of Joe Denim

Skinny: nog steeds favoriet

De 'Rebecca' houdt vast aan de geliefde skinny pasvorm die het afgelopen decennium iconisch is geworden. Met een lage taille en stretch stof biedt dit model een strakke, maar comfortabele fit, ideaal voor een actieve lifestyle.

Credits: Cup of Joe Denim

Flare: vintage revival

De 'Matilda' brengt een ode aan de jaren '70 met een ultra hoge taille en superstretch, en biedt een moderne interpretatie van de flared fit. Dit model laat perfect zien hoe vintage inspiratie en hedendaags comfort hand in hand gaan.

Credits: Cup of Joe Denim

In 2024 focust Cup of Joe op het verfijnen van deze klassieke stijlen, en toont aan dat tijdloze ontwerpen opnieuw geïnterpreteerd kunnen worden om aan de hedendaagse modetrends te voldoen. Deze stijlen vertegenwoordigen niet alleen de essentie van wat Cup of Joe uniek maakt, maar demonstreren ook hoe denim kan inspelen op de veranderende voorkeuren en behoeften van de modebewuste consument.

OVER HET MERK
Lees meer over Cup of Joe op de merkpagina
Cup of Joe
Denim
Trends