• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Danie Bles richt school voor stylisten op

Danie Bles richt school voor stylisten op

Door Yasmine Esser

bezig met laden...

Scroll down to read more

De Style School By Danie gaat de school van styliste Danie Bles heten. Ze gaat verschillende soorten cursussen aanbieden, in samenwerking met collega's uit de mode-industrie. Dat heeft ze verteld aan Nu.nl.

"Veel mensen hebben na hun opleiding geen idee hoe ze daadwerkelijk aan de slag moeten gaan in de mode. Deze cursus leert je de kneepjes van het vak," aldus Bles.

De stylist heeft tot nu toe vier cursussen bedacht voor stylisten: personal styling, fashion styling, tv & celebrity styling en fashion bloggen. De cursussen duren tussen de zes en dertien weken. De prijzen variëren van 1499 euro tot 2499 euro. Ook biedt Bles workshops aan: How to mix and match your wardrobe en Wat is mijn signature look? Beide workshops kosten 175 euro en duren drie uur.

Danie Bles kleedt bekende Nederlanders als Sylvie van der Vaart en Nikkie Plessen. Veder heeft ze een magazine dat wordt uitgegeven door bladenconcern Sanoma, een eigen vintagestore aan de Amsterdamse Cornelis Schuytstraat en een eigen kledinglijn, genaamd ByDanie.

ByDanie
Danie Bles
Style School By Danie