• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Dante6 lanceert SS21 collectie ‘New Optimists’ en voegt maat 6 toe

Mode

Dante6 lanceert SS21 collectie ‘New Optimists’ en voegt maat 6 toe

INGEZONDEN MEDEDELING
Door Sponsor

7 sep. 2020

Het internationale modemerk Dante6 gelooft in de kracht van het nieuwe optimisme: een kracht ontstaan na de eerste intelligente lockdown, binnen het team van ervaren en toegewijde vrouwen.

De designers hielden een dagboek bij tijdens deze periode, welke de key inspiratie is geworden voor de SS21 collectie, vanuit een positieve mindset naar een innovatieve, realistische nieuwe wereld. Een wereld welke zal bijdragen aan een eerlijk verdienmodel in fashion en het welzijn van mens, natuur en milieu bewaakt.

Weelderige jurken, uitbundige schouder tops in luchtige stoffen, prachtige breisels en lederen items van de hoogste kwaliteit kenmerken de zomercollectie.

Gecombineerd met paper-bag waist-shorts en bomber jackets, kick flairs en denim welke een meer jaren 70 vibe creëren. De dualiteit van neutrale tonen en assertieve kleuren als groen, roze en geel nemen je mee naar een kleurrijke zomer waar je de dagelijkse uitdagingen met veel optimisme aangaat!

De SS21 collectie van Dante6 is geïnspireerd op natuurlijke elementen en vormen en op het vakmanschap van kunstenaar Constantin Brancusi uit de 20e eeuw. Een pionier van het modernisme. Geconcentreerd op vertrouwen, vindingrijkheid en veelzijdigheid biedt de SS21 collectie draagbare items en statement-pieces die langer dan een seizoen mee gaan.

Toevoeging maat 6 maakt mantra compleet

Verbondenheid en diversiteit zijn twee waarden welke kenmerkend zijn voor de visie van Dante6. Altijd verbonden en in contact met haar klant, immer onderzoekend naar de behoeften van haar fans en vanuit de strategie dat wat haar beweegt de bron van inspiratie is. Vanuit de visie dat de diversiteit aan vrouwen zich altijd met de 6 verschillende stijlen binnen de collectie kan identificeren, heeft het merk doen besluiten om ook de gewilde maat 6 toe te voegen aan de matenreeks.

Vanaf SS21 zal Dante6 maat 1 t/m 6 aanbieden (34 t/m 44). Dit sluit naadloos aan bij de 6 mantra van het label, waarbij kleding wordt ontwikkeld voor 6 verschillende type vrouwen, afgespiegeld in 6 verschillende stijlen in 6 fases van haar leven. Opdat een brede groep vrouwen zich kan identificeren met de collectie en geïnspireerd wordt zichzelf te ontwikkelen tot de beste versie van zichzelf.

Meer informatie via:
www.dante6.nl
Instagram @dante6_official