• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • De charme van de Franse Rivièra strekt zich uit tot de winter

De charme van de Franse Rivièra strekt zich uit tot de winter

PARTNER CONTENT
Door Partner

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Credits: Façonnable

Terwijl de zon ondergaat aan de Franse Rivièra en de seizoenen beginnen te veranderen, onthult Façonnable zijn Herfst/ Winter '23 collectie. Geïnspireerd door de onvergankelijke schoonheid van de Franse Rivièra, deze collectie van premium herenkleding vangt de essentie van het bruisende kustleven en adembenemende zonsondergangen.

Credits: Façonnable

Genietend van de nostalgie van het verleden en tegelijkertijd van het genot van het heden, neemt Façonnable ons mee op een tijdloze reis door de pittoreske straatjes van de Côte d'Azur en les bonnes adresses om ons eraan te herinneren dat tijd de ultieme luxe van het leven is.

Credits: Façonnable

Uit de allure van de regio, onthult de collectie een fascinerende reeks items die naadloos artistiek vakmanschap combineren met casual verfijning. Rijk aan kleuren geïnspireerd door het oogverblindende landschap - variërend van diep marineblauw tot lichtblauw en een verfrissende pop van aardse kleuren om een vleugje rustieke charme aan de collectie toe te voegen – Façonnable presenteert een harmonieuze samensmelting van gedetailleerde kledingstukken en ontspannen silhouetten, die de charme van de Franse Rivièra naar de stedelijke omgeving tot leven brengen.

Credits: Façonnable

Als de wind kouder wordt, is het tijd voor layering, zodat de garderobe van een man is uitgerust om moeiteloos de overgang van het ene seizoen naar het andere kan maken. Façonnable's herfst-winter collectie '23 omarmt deze verschuiving met een fijn afgestemde selectie veelzijdige stukken die zowel stijl als warmte bieden. Van knusse gebreide kleding tot stijlvolle blazers tot kunstig geconstrueerde suède basisstukken en de iconische overhemden van het merk, de herfst-winter collectie '23 biedt de perfecte balans tussen hedendaags comfort en tijdloze verfijning.

Over Façonnable
Lees meer over Façonnable op de merkpagina
Faconnable
FW23