• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • De eerste beelden van Arket x interieurmagazine Apartamento

De eerste beelden van Arket x interieurmagazine Apartamento

Door Esmee Blaazer

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Arket heeft de handen ineengeslagen met het interieurmagazine Apartamento voor een gelimiteerde collectie Arket Cotton GSM™ T-shirts. De basics - in verschillende gewichten - zijn bedrukt met met illustaties van kunstenaar Martin Fengel.

Apartamento, de publicatie die haar thuisbasis in Barcelona heeft, verschijnt twee maal per jaar. Apartamento Studios, het creatieve team van Apartamento, nam de art-direction van de campagne voor zijn rekening, zo is in het persbericht van Arket te lezen. Pablo de Pastors fotografeerde de collectie in Barcelona.

Vanaf 4 april is de collectie te koop bij Arket winkels en via de online shop. De witte longsleeve wordt exclusief verkocht via apartamentomagazine.com. De T-shirts kosten 19, 25 en 29 euro, het blauwe sweatshirt 49 euro. Aan de Apartamento 'exclusive' hangt een prijskaartje van 35 euro. Op de lanceringsdag verschijnt ook een filmisch portret van kunstenaar Martin Fengel, dat werd geschoten in zijn studio in München door director Guillem Cruells.

Arket werkt vaker samen, zo bracht Arket afgelopen herfst een kindermode capsulecollectie uit met illustraties van Marion Deuchars.

Apartamento
Arket