De reis van de Victoria's Secret Fashion Show door de jaren heen

Het hoogtepunt van het jaar op lingeriegebied breekt aan. Woensdagavond 30 november vindt de jaarlijkse Victoria’s Secret Fashion Show plaats. Tot de supermodellenclub van de 2016 editie behoren legendarische Angels Adriana Lima, Alessandra Ambrosio en Lily Aldridge en de Nederlandse schones Romee Strijd en Sanne Vloet. It-girl Bella Hadid maakt haar debuut.

Sinds de eerste editie van de jaarlijkse modeshow in 1995 heeft het lingerielabel verschillende locaties aangedaan in thuisland de Verenigde Staten, maar ook in Europa. Zo vond de Victoria’s Secret show eens plaats in de Franse badplaats Cannes en de Britse hoofdstad Londen. Vanavond vindt het lingerie spektakel voor het eerst plaats in de Franse modehoofdstad Parijs. FashionUnited heeft de ontwikkeling van Victoria’s Secret Fashion Show in kaart gebracht.

Scroll naar beneden om door de interactieve map te navigeren. Klik op de button 'Start exploring' en gebruik vervolgens de pijlen. Tip: voor de volledige beleving, klik hier om de StoryMap full screen te openen in een nieuw tabblad.

De 2016 show wordt op 5 december uitgezonden op de televisie. In Nederland is dat op Net5. Vanwege het tijdsverschil met thuisland Amerika kunnen vroege vogels 6 december om 4.00 uur aanschuiven voor de buis voor de wereldpremière. Om 22.30 uur wordt de Victoria's Secret show uitzending herhaald.

Hoe lang is de Victoria’s Secret Fashion Show nog houdbaar?

Elk jaar slaagt het lingeriemerk erin de aandacht op de show te vestigen waarin de populairste modellen en artiesten hun opwachting maken. FashionUnited vroeg zich af hoe lang het evenement de aandacht van het publiek zal kunnen vasthouden. Lees de complete analyse ’De jaarlijkse Victoria’s Secret modeshow: Geniet ervan zolang het kan’, waarin de (verwachte) kosten van het evenement worden afgezet tegen de opbrengsten, en een voorspelling wordt gedaan over de toekomst. Bekijk de interactieve grafiek hieronder voor een korter antwoord.

Homepage foto: Victoria’s Secret Fashion Show Line-up 2016. Credit: Martin Bureau / AFP

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN