De toonaangevende bruids retailer, WED2B, opent zijn eerste winkels in België en Nederland!

WED2B, de grootste en snelst groeiende bruids retailer in het Verenigd KoninkRijk, zal binnenkort worden geopend in Europa. Ze hebben België en Nederland geselecteerd als hun eerste locaties voor het openen van WED2B winkels en op het perfecte moment voor het huwelijksseizoen.

De nieuwe luxe betaalbare bruids winkels open in België en Nederland, met grote ruimtes te bekijken en te proberen jurken. De winkels hebben honderden jurken in verschillende ontwerpen in voorraad, in verschillende maten (EU 32-56) en zijn geprijsd onder de €599. In de winkels zijn bruidsmeisjes jurken en een brede selectie van bruids accessoires. De winkels zijn ruim en beschikken over royaal ingerichte kamers. Er is ook genoeg ruimte voor familie en vrienden van de bruid.

Toekomstige bruiden kunnen ons op elk moment bezoeken zonder afspraak te maken en kunnen kijken naar vijf unieke bruidscollecties in de winkel. Alle jurken zijn “off-the-peg”, dat betekent dat bruiden hun droomjurk op dezelfde dag mee naar huis nemen. De toonaangevende bruids retailer, WED2B, opent zijn eerste winkels in België en Nederland!

Het bedrijf, dat werd opgericht in 2009, is uitgegroeid tot de grootste bruidsretailer van het Verenigd Koninkrijk met 36 landelijke winkels, van Glasgow tot Brighton tot Belfast. Ze hebben de bruidsindustrie in een snelle opmars veroverd en de manier waarop bruiden winkelen voor bruidsjurken nieuw leven ingeblazen.

Todd Cassidy, oprichter en CEO van WED2B, zei: "We zijn erg verheugd om onze winkels in België en Nederland te openen. Toekomstige bruiden kunnen ons bezoeken wanneer ze willen, ze kunnen alle tijd nemen om onze designercollecties te bekijken. De bruiden mogen zoveel mogelijk jurken passen als ze maar willen voordat de ze perfecte jurk kunnen kiezen en dezelfde dag mee naar huis nemen. " De toonaangevende bruids retailer, WED2B, opent zijn eerste winkels in België en Nederland!

WED2B heeft ervoor gekozen om in Gent hun eerste Belgische winkel te openen op vrijdag 9 november 2018 en dit wordt hun 38ste winkel! En met het innovatieve stad Eindhoven als hun eerste Nederlandse winkel, die vrijdag 7 december 2018 opent, en ze naar 40 winkels brengt!

Voor meer informatie bezoek voor nu onze website of onze facebook/Instagram pagina:

België: www.wed2b.be

Nederland: http://www.wed2b.nl/

Voor alle vacatures bij WED2B, klik hier >> De toonaangevende bruids retailer, WED2B, opent zijn eerste winkels in België en Nederland!

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN