• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • De toonaangevende bruidsjurken retailer WED2B opent haar eerste winkel in Gent

Mode

De toonaangevende bruidsjurken retailer WED2B opent haar eerste winkel in Gent

INGEZONDEN MEDEDELING
Door Sponsor

16 aug. 2018

WED2B, de grootste en snelst groeiende bruidsretailer in het Verenigd Koninkrijk, zal zijn eerste winkel in België openen. De nieuwste winkel in Gent zal eind oktober geopend worden. Het wordt de 37ste winkel van WED2B en deze opent op de perfecte tijd voor het huwelijksseizoen.

De nieuwe betaalbare bruidswinkel opent in DokNoord Shopping Center in Gent, met een grote ruimte om jurken te bekijken. De winkel heeft honderden jurken in verschillende ontwerpen op voorraad, in verschillende maten en zijn geprijsd onder de €599. In de winkel zijn ook bruidsmeisjesjurken en een brede selectie aan bruidsaccessoires te verkrijgen. De winkel is ruim opgezet en beschikt over royale paskamers. Tevens is er genoeg ruimte voor familie en vrienden van de bruid.

Toekomstige bruiden kunnen ons op elk moment bezoeken zonder afspraak te maken en kunnen kijken naar vijf unieke bruidscollecties in de winkel. Alle jurken zijn “off-the-peg”, dat betekent dat bruiden hun droomjurk op dezelfde dag mee naar huis nemen.

Het bedrijf, dat werd opgericht in 2009, is uitgegroeid tot de grootste bruidsretailer van het Verenigd Koninkrijk met 35 landelijke winkels, van Glasgow tot Brighton. Ze hebben de bruidsindustrie in een snelle opmars veroverd en de manier waarop bruiden winkelen voor bruidsurken nieuw leven ingeblazen.

Todd Cassidy, oprichter en CEO van WED2B, zei: "We zijn erg verheugd om onze winkel in Gent te openen. Toekomstige bruiden kunnen ons bezoeken wanneer ze willen, ze kunnen alle tijd nemen om onze designercollecties te bekijken. De bruiden mogen zoveel mogelijk jurken passen als ze maar willen voordat de ze perfecte jurk kunnen kiezen en dezelfde dag mee naar huis nemen."

Het merk WED2B wordt ondersteund door de Britse financier Javad Marandi, de investeerder achter de zeer succesvolle hotel Soho House Group's, club Soho Farmhouse en de keten van restaurants Pizza East, Chicken Shop en Dirty Burger.

Voor meer informatie bezoek voor nu onze www.wed2b.co.uk

www.wed2b.be ( coming soon)

Voor alle vacatures bij WED2B, klik hier >>