• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Dit wordt het modenieuws van week 10

Dit wordt het modenieuws van week 10

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Wat er deze week in ieder geval gaat gebeuren? FashionUnited blikt vooruit op het modenieuws van week 10. Hieronder volgen de hoofdpunten uit de redactie agenda in de periode van 7 tot en met 13 maart.

Bekendmaking genomineerden Corporate Fashion Award 2016

Maandag 7 maart worden de genomineerden voor de Corporate Fashion Award 2016 bekendgemaakt. De prijs wordt op 5 april voor de negende keer uitgereikt. Tijdens de uitreiking zullen in verschillende categorieën de beste collecties bedrijfskleding bekroond worden met de Corporate Fashion Award 2016.

Uitreiking Gouden Schoen Award

Op maandag 7 maart wordt de Gouden Schoen Award 2016 uitgereikt in Nieuwegein. FashionUnited is bij de uitreiking aanwezig en heeft een exclusief interview met de winnaar.

John Lewis in de Bijenkorf

De Britse warenhuisketen heeft de eerste Nederlandse shop-in-shop geopend, in de Amsterdamse Bijenkorf. FashionUnited was aanwezig tijdens de opening en sprak Benjamin Terzibasiyan Head of Buying Home & Leisure en Katie Jordan Head of International Development over de internationale expansie van het merk.

Jaarcijfers Yoox Net-a-porter

De voorlopige jaarcijfers van Yoox-Net-a-porter werden vorige maand al bekendgemaakt. Woensdag 9 maart volgen de definitieve jaarcijfers van van het onlangs gefuseerde bedrijf. Beniewd hoe Yoox-Net-a-porter ervoor staat? Lees het op FashionUnited.

In beeld: Paris Fashion Week

Het einde van de internationale modeweken is in zicht. Na New York, Londen en Milaan is Parijs traditiegetrouw de hekkensluiter. Woensdag 9 maart presenteert FashionUnited de highlights van de Parijse modeweek.

Trendstop

Trendstop brengt een trendanalyse- en prognose voor FashionUnited over de belangrijkste trends die op de catwalk zijn gespot op het gebied van tassen. Lees het woensdag 9 maart.

Verder op de kalender

Donderdag 10 maart

Opening BLACK Comme des Garçons

Donderdag 10 maart

Store opening Tailor&Elbaz Maastricht

Vrijdag 11 tot en met 15 maart

Mercedes-Benz Fashion Week Russia

Vrijdag 11 tot en met 13 maart

Sample & Stock sale Ready to Fish

Vrijdag 11 tot en met 13 maart

United Nude Sample sale

Zaterdag 12 maart

Open dag Academie Artemis

Zaterdag 12 maart

Addy toont zijn collectie "Bosch by Addy"


Dit wordt het modenieuws