• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Dit wordt het modenieuws van week 18 - 2019

Dit wordt het modenieuws van week 18 - 2019

Door FashionUnited

29 apr 2019

Mode

Wat er deze week in ieder geval gaat gebeuren? FashionUnited blikt vooruit op het modenieuws van week 18. Hieronder volgen de hoofdpunten uit de redactie agenda in de periode van 29 april tot en met 5 mei.

Under Armour Q1

De jaarcijfers van Under Armour zagen er goed uit. De omzet steeg met 4 procent en het operationeel verlies viel gunstiger uit dan verwacht. In december waarschuwde het bedrijf nog voor een verlies van 60 miljoen dollar terwijl het uiteindelijk is neergekomen op 25 miljoen dollar. Of de stijgende lijn doorzet wordt donderdag bekendgemaakt. Dan maakt het sportmerk zijn eerste kwartaalcijfers bekend.

Zalando Q1

Eerder deze maand maakte Zalando al de verwachtingen voor het eerste kwartaal bekend. Voor het gehele jaar verwacht het bedrijf een EBIT tussen de 175 en 225 miljoen euro. De definitieve cijfers van het eerste kwartaal uit het financiële jaar van Zalando worden op 2 mei bekend gemaakt.

Quiz April

April zit er bijna op en dat betekent dat u deze week uw modekennis weer kunt testen met de FashionUnited nieuwsquiz. Bent u volledig op de hoogte of kan het nog bijgespijkerd worden door artikelen terug te lezen?

Hyères festival

Van donderdag 25 tot en met maandag 29 april vindt de 34e editie van het Hyères International Festival of Fashion and Photography plaats. Het Hyères festival is een platform dat jonge talenten in de mode en fotografie ondersteunt. Eerdere winnaars van de Grand Prize zijn onder andere Anthony Vaccarello en Viktor & Rolf. Vorig jaar ging de prijs naar ontwerpers Rushemy Botter en Lisi Herrebrugh, het duo achter het merk Botter. Lees op FashionUnited wie er dit jaar met de prijs vandoor gaat.

Trendstop

Trendstop brengt weer een nieuw trendrapport uit. Lees het woensdag.

Verder op de kalender

Maandag 29 april

Dior Cruise Collection Show in Marrakech

Donderdag 2 mei

Prada Cruise Collection Show in New York

Donderdag 2 mei

Opening vernieuwde winkel BOSS, Amsterdam

Vrijdag 3 mei

Chanel Cruise Collection Show in Parijs

Zaterdag 4 mei

Cecilie Copenhagen X Bijenkorf | Launch Event, Amsterdam

Dit wordt het modenieuws