Dit wordt het modenieuws van week 3

Wat er deze week in ieder geval gaat gebeuren? FashionUnited blikt vooruit op het modenieuws van week 3. Hieronder volgen de hoofdpunten uit de redactieagenda in de periode van 18 tot en met 24 januari.

Kleine Fabriek

Zondag 17 en Maandag 18 januari is de Kleine Fabriek weer aanwezig in de Amsterdamse RAI. FashionUnited bezoekt de internationale baby- en kindervakbeurs en gaat op zoek naar de vijf trends die dit jaar te zien zijn op de beursvloer. Maar ook een uitgebreid sfeerverslag en een video-tour over de beurs komen aan bod. Lees het maandag 18 januari.

Slotdag Amsterdam Fashion Week: Maison the Faux

Maandag 18 januari is alweer de slotdag van de Amsterdam Fashion Week. Het Nederlandse modelabel Maison the Faux sluit fashion week af. FashionUnited doet uitgebreid verslag van deze avond en interviewt de ontwerpers achter het modelabel Joris Suk en Tessa de Boer.

Fashionshow ArtEZ Collectie Arnhem

21 derdejaars modestudenten van ArtEZ hogeschool voor de kunsten vormen het team achter deze achttiende jaargang van het label ‘Collectie Arnhem’. Naast het ontwerpen en collectioneren van de collectie, die 19 januari in Amsterdam geshowd zal worden, doen zij ervaring op met alle facetten van hun toekomstige rol in de mode-industrie.

Dit wordt het modenieuws van week 3

De belangrijkste trends in mannenmode tijdens Pitti Uomo voor herfst/winter 2016-2017

Trendstop brengt een trendanalyse- en prognose voor FashionUnited. Welke belangrijke trends op het gebied van mannenmode zijn er tijdens de Italiaanse modebeurs Pitti Uomo gespot? Lees het woensdag 20 januari.

Wat levert een Fashion Week op?

De komende maanden staan weer in het teken van de Internationale Fashion Weeks. Van New York, Londen, Parijs, Milan, Berlijn, Sydney, Istanbul en Amsterdam. Maar wat kost het precies om een Fashion Week te organiseren, wat levert het de organisatie op en welke stad verdient het meest tijdens een Fashion Week? FashionUnited heeft het onderzocht en geeft je er deze week antwoord op.

Verder op de kalender

18 januari

18 Liganova X Lidewij Edelkoort, Berlin

Lees ook: ‘De dood van de mode leidt tot honger naar iets nieuws: de Emancipatie van Alles’

19 tot en met 21 januari

Tradeshows Berlin: Bright, Seek, Panorama, Premium

15 tot en met 19 januari

Milan Fashion Week

20 januari

iNDiViDUALS | A/W 16-17 Collection Presentation - AMFI

20 tot en met 24 januari

Paris Fashion week: Men's

20 tot en met 21 januari

Webwinkelvakdagen

21 tot en met 23 januari

Pitti Bimbo, Florence

22 tot en met 25 januari

Who's Next, Paris

24 tot en met 25 januari

Modefabriek, Amsterdam

24 tot en met 29 januari

Paris Fashion Week: Haute couture


 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN