• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Dit wordt het modenieuws van week 33 - 2019

Dit wordt het modenieuws van week 33 - 2019

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Wat er deze week in ieder geval gaat gebeuren? FashionUnited blikt vooruit op het modenieuws van week 33. Hieronder volgen de hoofdpunten uit de redactie agenda in de periode van 12 tot en met 18 augustus.

De baan van... Diek Pothoven - catwalk choreograaf en regisseur

In de rubriek 'de baan van' besteedt FashionUnited extra aandacht aan beroepen in de mode. Deze week is allround creatieveling Diek Pothoven aan de beurt die naast co-creative director van Martan ook nog eens catwalk choreograaf en regisseur is.

Canada Goose Q1

Canada Goose sloot afgelopen boekjaar goed af en zag de totale omzet van het bedrijf stijgen op jaarbasis 40,5 procent tot 830,5 miljoen dollar (omgerekend 745 miljoen euro). Canada Goose liet eerder al weten dat het voor de komende drie jaar een groei van 20 procent verwacht. Of dit in de lijn der verwachting ligt, lees je woensdag.

Trendstop

Trendstop brengt weer een nieuw trendrapport uit. Lees het woensdag.

Thema ‘Werken in de mode’

In augustus besteedt FashionUnited extra redactionele aandacht het thema ‘Workinfashion’. Werken in de mode, in de breedste zin van het woord. Heeft u suggesties voor onderwerpen? Wij horen graag van u via tip@fashionunited.com.

Dit wordt het modenieuws