Dit wordt het modenieuws van week 35

Wat er deze week in ieder geval gaat gebeuren? FashionUnited blikt vooruit op het modenieuws van week 35. Hieronder volgen de hoofdpunten uit de redactie agenda in de periode van 28 augustus tot en met 3 september.

Hudsons Bay

Met de opening voor de deur en extra aandacht voor het thema werken in de mode, zocht FashionUnited uit hoe Hudson's Bay's procedure werving en selectie er precies uitzag. We spraken met Sacha Martina, externe Project Manager Recruitment van Hudson's Bay Nederland over het traject en de vernieuwende wervingsmethodes.

Terugblik Augustus

Iets gemist deze maand? FashionUnited zet deze week een aantal lezenswaardige artikelen van de maand Augustus op een rij.

Interview Mutsaers Lederwaren

Voor de serie ‘Mode in het bloed’ gaat FashionUnited in gesprek met verschillende familiebedrijven. Deze week familiebedrijf Mutsaers Lederwaren uit Kaatsheuvel aan de beurt. ‘Het model waar mijn opa begon is nog steeds het beste verkochte model,’ aldus Debbie Mutsaers. Lees het gehele interview deze week.

Nieuwsquiz

Bent u na het lezen van onze artikelen volledig op de hoogte? Test deze week uw nieuwskennis door FashionUnited's 13-delige quiz over het modenieuws van Augustus te maken.

Dit wordt het modenieuws van week 35

Lululemon Q2

De totale omzet in het eerste kwartaal daalde met 1 procent naar 256,9 miljoen dollar, wat nog wel een stijging van 7 procent betekende vergeleken met het eerste kwartaal van 2016. Deze week worden de cijfers van het tweede kwartaal bekendgemaakt.

House of Denim

Denim City organiseert vanaf vandaag een zomerschool-programma, de ‘Denim City Academy Summer School’. Tijdens het programma wordt aandacht besteed aan onder meer de geschiedenis van denim, verschillende technieken, duurzaamheid en toekomstige trends.

Dit wordt het modenieuws van week 35 In de maand augustus focust FashionUnited op het thema werken in de mode. Voor alle Work in fashion reads, klik hier.
 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN