• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Openingsdata Nederlandse Hudson’s Bay-winkels bekend

Openingsdata Nederlandse Hudson’s Bay-winkels bekend

Door Tessa Guntlisbergen

22 aug. 2017

Retail

Hudson’s Bay heeft vanochtend de openingsdata van de eerste twaalf filialen, tien van Hudson’s Bay en twee van Saks Fifth Avenue, bekendgemaakt. De flagshipstore aan het Rokin in Amsterdam opent zijn deuren op 5 september, meldt het bedrijf in een persbericht.

Aanvankelijk zou de vestiging al half augustus opengaan, maar dit is vanwege de ‘behoorlijke operatie’ van de verbouwing van de winkel met een paar weken uitgesteld. Het verbouwen van de Amsterdamse winkel ligt echter nog steeds op schema, liet een een woordvoerster eerder weten aan RTL Z. De feestelijke opening in de hoofdstad vindt plaats op 19 september. De Saks Fifth Avenue-vestiging in Amsterdam opent haar deuren in november. Een precieze datum hiervoor is niet bekendgemaakt.

De Hudson’s Bay-filialen in Rotterdam en Den Haag openen hun deuren op 7 september, die in Leiden en Breda op 12 september. De winkel in Maastricht gaat twee dagen later open. Op 20 september volgt de opening van de vestigingen in Almere en Zwolle, gevolgd door Tilburg en Den Bosch op 21 september. Verder gaat de Saks Off 5th-winkel in Rotterdam op 7 september open. Bij alle vestigingen zal op een later tijdstip een feestelijke opening plaatsvinden.

“We kijken er naar uit om de nieuwe Hudson’s Bay en Saks OFF 5TH winkels aan Nederland te laten zien,” stelt HBC Europa-CEO Wolfgang Link. “Vanaf dag één zijn we toegewijd aan de Nederlandse markt en waarderen we de enorme steun en het enthousiasme waarmee we door het Nederlandse publiek zijn ontvangen.”

Hudson's Bay Amsterdam opent 5 september: de klok telt af

Nu al meer lezen? Scroll door de Hudson's Bay tijdlijn. Navigeer via de pijlen door het nieuws, of klik op een specifiek moment in de (grijze) tijdsbalk.

Deze tijdlijn werd eerder gepubliceerd in Dit wordt het modenieuws van week 33.

Foto: Architectenbureau Rijnboutt