• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Dit wordt het modenieuws van week 43 2018

Dit wordt het modenieuws van week 43 2018

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Wat er deze week in ieder geval gaat gebeuren? FashionUnited blikt vooruit op het modenieuws van week 43. Hieronder volgen de hoofdpunten uit de redactie agenda in de periode van 22 tot en met 28 oktober.

Voordat ze beroemd waren: de eerste banen van modegrootheden

Als je ervan droomt om een mode-icoon te worden, maar je komt nog maar net om de hoek kijken: geen paniek. Meerdere grote namen en creatief directeur die we allemaal kennen hebben ook niet zo glamoureuze functies gehad voordat doorbraken.

Kingpins en Amsterdam Denim Days

Amsterdam kleurt blauw. Deze week is het weer tijd voor denimbeurs Kingpins en de Amsterdam Denim Days samen met het blueprint Festival. FashionUnited is aanwezig en doet verslag van de laatste ontwikkelingen.

Mijn Niche: Linja Shoes

Hoge hakken die comfortabel zijn, dat kan bijna niet waar zijn? Linja-oprichter Bianca Blom stuit op verbazing en twijfel wanneer ze voor het eerst haar product introduceert, maar intussen gaat het merk de wereld over. In de tweede aflevering van ‘Mijn Niche’: Linja Shoes.

Japan Blue Co lanceert denim voor interieur markt

Denim leende zich nooit voor de interieurmarkt. De stof geeft af, verweert en loopt uit. Daar is verandering in gekomen, nu Japan Blu Co denim voor de interieur markt heeft ontwikkeld. Studenten van de Jeans School in Amsterdam gingen aan de slag met de stof en FashionUnited brengt een bezoek.

Turkish Fashion Break

Turkije is de op één na grootste exporteur van kleding naar EU-landen. Turkish Fashion Break stelt Nederlandse modebedrijven in staat om kennis te maken met de mogelijkheden die Turkse kledingmerken en fabrikanten kunnen bieden.

Trendstop: Dit zijn de belangrijke thema’s voor Spring/Summer 2019

Deze week geeft Trendstop een kijkje in de belangrijke thema’s voor Spring/Summer 2019 die te zien waren op de catwalk.

2018
AMSTERDAM DENIM DAYS
blueprint festival
Dit wordt het modenieuws
japan blue co
Kingpins
Linja Shoes
TURKISH FASHION BREAK
week 43