Dit wordt het modenieuws van week 46 - 2019

Wat er deze week in ieder geval gaat gebeuren? FashionUnited blikt vooruit op het modenieuws van week 46. Hieronder volgen de hoofdpunten uit de redactie agenda in de periode van 11 tot en met 17 november.

Single’s Day

De elfde dag in de elfde maand; vier enen op een rij. De datum geeft uiting aan het alleen zijn, oftewel maandag is het weer Single's Day. Het Chinese shop evenement begon bij Alibaba, maar inmiddels sluiten steeds meer retailers zich wereldwijd aan.

Joline Jolink over zich uitspreken, duurzaamheid en de nieuwe vegan sneakers

Ontwerper Joline Jolink breidt het aanbod uit. Halverwege november lanceert de ondernemer een duurzame sneaker genaamd ‘Future’. Tijd om eens te bellen met Jolink, natuurlijk over de nieuwe sneaker maar ook duurzaamheid in het algemeen. Wat vindt ze van de stappen die worden gemaakt door grote en kleine bedrijven in de industrie en over het tempo waarin de verandering plaatsvindt?

Anthropologie opening in Amsterdam

Vrijdag opent de eerste Nederlandse vestiging van Anthropologie in Amsterdam. Het Amerikaanse merk verkoopt naast mode ook beauty en woon- en lifestyle accessoires. Het assortiment van de winkel in Amsterdam zal voor een deel ook bestaan uit lokale merken. Zo is het werk van Bodil Jane, Jose Mollura, Kindred Spirits, Moments of Lights en Vondels er ook te vinden. Deze week beelden van de winkel.

Werken bij Anthropologie? Bekijk hier alle vacatures >>

Canada Goose Q2

Canada Goose Holdings Inc. wist in het eerste kwartaal de omzet te stuwen met 59,1 procent. Het merk zag de grootste omzetgroei in Europa, gevolgd door Canada. Uiteindelijk bedroeg de omzet in de eerste drie maanden van het boekjaar 71,1 miljoen Canadese dollar (47,9 miljoen euro). Woensdag worden de cijfers van het tweede kwartaal bekendgemaakt. Blijft de omzet stijgen?

Trendstop

Trendstop brengt weer een nieuw trendrapport uit. Lees het woensdag.

Verder op de kalender

Woensdag 13 november

Talent Talks - Talent Invasion - Tassenmuseum Amsterdam

Zaterdag 16 en zondag 17 november

Getting Closer Fashion Festival, Rotterdam

Zaterdag 16 november

Opening tentoonstelling ‘The Art of Lace, Textielmuseum Tilburg

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN