• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Dit wordt het modenieuws van week 48 2018

Dit wordt het modenieuws van week 48 2018

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Wat er deze week in ieder geval gaat gebeuren? FashionUnited blikt vooruit op het modenieuws van week 48. Hieronder volgen de hoofdpunten uit de redactie agenda in de periode van 26 tot en met 2 december.

Boeklancering Das Leben Am Haverkamp x Zeeuws Museum

Kunstenaars collectief Das Leben Am Haverkamp, vorig jaar onder andere te zien op Amsterdam Fashion Week, lanceert samen met het Zeeuws Museum een boek. In opdracht van het museum vroeg het collectie in 2017 veertig bezoekers een beschrijving te geven van collectiestukken uit het depot. Onder deze stukken bevinden zich onder andere streekdracht en sieraden. De omschrijving van de objecten is vervolgens gebruikt door Das Leben Am Haverkamp voor het ontwikkelen van nieuwe objecten, zonder de omschreven museumstukken ooit te zien.

Victoria’s Secret show wordt uitgezonden

Sinds de opnames van de show op 8 november is al een hoop te doen geweest over Victoria’s Secret. Het merk is inmiddels van CEO gewisseld en heeft bekend gemaakt de swimwear lijn terug te brengen in de collectie. Van zondag 2 op maandag 3 december wordt de show uitgezonden op Net 5 om 4:00 ‘s nachts, gelijktijdig met de uitzending in Amerika.

Trendstop: Dit zijn de belangrijke thema’s op de catwalk voor Lente/Zomer 2019

Deze week deelt Trendstop de belangrijkste thema’s op de catwalk voor Lente/zomer 2019.

2018
Das Leben Am Haverkamp
Dit wordt het modenieuws
Victoria's Secret
week 48