• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Dit wordt het modenieuws van week 50

Dit wordt het modenieuws van week 50

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Wat er deze week in ieder geval gaat gebeuren? FashionUnited blikt vooruit op het modenieuws van week 50. Hieronder volgen de hoofdpunten uit de redactie agenda in de periode van 11 tot en met 17 december.

Inditex Q3

In het eerste halfjaar van dit boekjaar behaalde het bedrijf een omzetgroei van 11 procent en steeg de nettowinst met 9 procent. Deze week worden de cijfers van het derde kwartaal bekendgemaakt.

O My Bag flagshipstore opening

Duurzaam tassenmerk O My Bag opent deze week een flagshipstore in Amsterdam. De winkel aan de Ceintuurbaan zal tevens het kantoor van O My Bag worden.

In 2015 won het tassenmerk de eerste Sustainable Leather Award: O My Bag wint Sustainable Leather Award

Filippa K winkelopening in Amsterdam

Donderdag opent het Zweedse merk Filippa K een flagshipstore in Amsterdam. De nieuwe winkel opent aan de Utrechtsestraat. Filippa K is in 1993 opgericht en staat bekend om de minimalistische stijl en tijdloosheid van de designs. Het afgelopen jaar heeft het bedrijf een aantal veranderingen doorgevoerd om het bedrijf te versterken en klaar te maken voor verdere internationale expansie.

Uitreiking De Gouden Koe 2017

Jaarlijks reikt de SeLL (Schoen- en Ledersociëteit de Langstraat) de Gouden Koe uit aan een persoon of onderneming die zich jarenlang verdienstelijk heeft gemaakt voor de Nederlandse schoen- en lederbranche. Deze week vindt de uitreiking plaats in Waalwijk.

Verder op de kalender

Woensdag 13 december

Unrecorded Christmas Event

Woensdag 13 december

Sloggi - lancering ‘Unfastening Yourself’ campagne

Donderdag 14 december

O My Bag flagshipstore opening

Donderdag 14 december

Opening Filippa K winkel Amsterdam

Zaterdag 16 december

Past Present Parade - Lil Amsterdam CS

Dit wordt het modenieuws