• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Dit wordt het modenieuws van week 52

Dit wordt het modenieuws van week 52

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Wat er deze week in ieder geval gaat gebeuren? FashionUnited blikt vooruit op het modenieuws van week 52. Hieronder volgen de hoofdpunten uit de redactie agenda in de periode van 26 december tot en met 1 januari.

Jaaroverzicht: de belangrijkste nieuwsfeiten uit 2016

Wat gebeurde er allemaal in 2016? Het was een jaar vol faillissementen, en hier en daar een doorstart. FashionUnited zet de belangrijkste nieuwsfeiten van de eerste helft van 2016 op een rij.

Poll - Wat vindt u hét modenieuws van 2016?

In de maand december brengt FashionUnited traditiegetrouw eindejaarslijstjes en overzichtsartikelen. Welk modenieuws mag niet ontbreken? U kunt uw stem nog uitbrengen. Later deze week de uitslag.

Hier kijkt de mode industrie naar uit in 2017

In 2016 is er veel gebeurd in de mode industrie, maar voor 2017 staat er ook veel op de planning. Raf Simons maakt bijvoorbeeld zijn debuut voor Calvin Klein 2017. Benieuwd waar de mode industrie naar uitkijkt? Lees het deze week.

Beeld: Calvin Klein, Raf Simons Dior SS14 - © Catwalkpictures.com

Serie over stage lopen in de mode

FashionUnited werkte onlangs samen met Hannah Rafter, de vrouw achter de website theIntern247.com, om meer te weten te komen over hoe afgestudeerden en opkomende ontwerpers zich het beste kunnen voorbereiden op een stage en wat er van ze verwacht wordt. Rafter deelt tips om het beste uit je stage te halen.

Lees hier alvast deel 1: De realiteit van een stage: verwachtingen managen - deel 1

Verder op de kalender

Er staan deze week geen events op de agenda.

Dit wordt het modenieuws