• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Dit wordt het modenieuws van week 53

Dit wordt het modenieuws van week 53

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Wat er deze week in ieder geval gaat gebeuren? FashionUnited blikt vooruit op het modenieuws van week 53. Hieronder volgen de hoofdpunten uit de redactieagenda in de periode van 28 december 2015 tot en met 3 januari.

Best gelezen artikelen 2015

Waren het de uitspraken van Lidewij Edelkoort over dat ‘mode dood is’? Raf Simons die Dior verliet? Of misschien de situatie rondom V&D? Benieuwd wat de meest gelezen artikelen waren van het afgelopen jaar? FashionUnited maakt een selectie.

Jaaroverzicht 2015

Het afgelopen jaar is er weer veel gebeurd op het gebied van modenieuws. Hoogte- en dieptepunten, maar ook verrassend nieuws. FashionUnited duikt in het archief en blikt nog even terug op het grootste nieuws van 2015.

Top 10 rijkste mensen uit de modewereld 2015

De grootste modebedrijven zijn elk jaar goed voor miljarden euro's, maar hoe zit dat met de mensen die hier aan het roer staan? FashionUnited presenteert een overzicht van de tien rijkste mensen uit de modewereld.

Lees ook: Amancio Ortega even rijkste man ter wereld.

Onze andere eindejaarlijstjes al gelezen? Top 10 meest populaire modemerken van 2015.

Dit worden de mode- en retailtrends voor 2016

Vorig jaar voorspelde FashionUnited dat 2015 het jaar zou worden waarin de culotte, modeketen Uniqlo en draagbare technologie zouden domineren. Nu het jaar er bjina opzit, is het tijd om vooruit te kijken naar het nieuwe jaar. Wat zijn de trends op het gebied van mode en retail die ons de komende 365 dagen zullen bezighouden? FashionUnited zet de tien belangrijkste trends voor 2016 op een rij.

Beeld: Jinwoo Hong

Dit wordt het modenieuws