Dit wordt het modenieuws van week 7

Wat er deze week in ieder geval gaat gebeuren? FashionUnited blikt vooruit op het modenieuws van week 7. Hieronder volgen de hoofdpunten uit de redactie agenda in de periode van 12 tot en met 18 februari.

Petit Bateau 100 jaar - interview CEO

Er zijn niet veel merken die kunnen zeggen dat ze iets belangrijk, baanbrekend en functioneel hebben uitgevonden als de moderne onderbroek. Het is een uitvinding geweest dat het Franse merk Petit Bateau met trots claimt. Het is 100 jaar geleden dat Étienne Valton, samen met zijn broers André en Xavier het bedrijf oprichtte. Reden voor FashionUnited om de geschiedenis van het merk in te duiken en spreekt CEO Patrick Pergament.

Dit wordt het modenieuws van week 7

Jaar na koersverandering Veldhoven Group: “Sandwich verdient de aandacht”

Eind 2016 verlegde de Veldhoven Group de volledige focus naar heritage brand Sandwich. Het Duitse merk Olsen werd verkocht en Dept en Turnover opgeheven. FashionUnited praat met CEO Martijn Veldhoven over het afgelopen jaar en hoe het nu met Sandwich gaat. "2018 wordt weer een druk jaar."

VF Corporation FY

De omzet van VF Corporation steeg in het derde kwartaal met 5 procent tot 3,5 miljard dollar, waarvan het bedrijf zei dat de omzet vooral gedreven werd door de internationale en direct-to-consumer van VF platforms, outdoor & action sport coalitie, met name door het merk Vans. Deze week worden de cijfers van het vierde en tevens jaarcijfers bekendgemaakt.

Dit wordt het modenieuws van week 7

Internationale modeweken

Met New York Fashion Week Men’s al in volle gang, bereidt de mode industrie zich voor op de start van de internationale women’s ready-to-wear fashion weeks.

Lees alvast een persoonlijke selectie van de grootste highlights uit de vier grote modeweken en delen deze in een interactieve kaart: Preview: Internationale ready-to-wear Fashion Weeks op de kaart

Verder op de kalender

Dinsdag 13 februari

Amsterdam Trend Seminar

Donderdag 15 februari

NRW Retail Kennis & Innovatie summit 2018

Donderdag 15 februari

Expo Generation '18 | NewWerkTheater

Vrijdag 16 februari

Start London Fashion Week

Zaterdag 17 feburari

Opening Zeeuws Museum x Das Leben am Haverkamp

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN