• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Dit wordt het modenieuws van week 8

Dit wordt het modenieuws van week 8

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Wat er deze week in ieder geval gaat gebeuren? FashionUnited blikt vooruit op het modenieuws van week 8. Hieronder volgen de hoofdpunten uit de redactie agenda in de periode van 20 tot en met 26 februari.

Londen Fashion Week

Na New York Fashion Week is de aandacht verschoven naar de andere kant van de oceaan. Tot en met 21 februari vinden in de Britse hoofdstad 51 catwalkshows plaats. Daarnaast zullen er ook 32 on schedule presentaties zijn, evenals verschillende off schedule shows, presentaties en evenementen.

Lees ook: Deze inkomsten genereert Londen Fashion Week

Wil je weten welke LFW route FashionUnited’s UK redacteur Vivian Hendriksz aflegt? Bekijk de gids: Map: FashionUnited's Guide to London Fashion Week AW17

Top-20 Modeweken die je waarschijnlijk niet kent, maar wel het meeste opleveren

Het feit dat New York Fashion Week, met een totaal inkomen van 540 miljoen euro het meeste geld oplevert vergeleken met alle wereldwijde modeweken zal vast geen verrassing zijn voor velen. Maar naast Milaan, Londen en Parijs zijn er nog andere internationale modeweken maar die veel geld opleveren met het organiseren van een fashion week, maar minder bekend zijn. FashionUnited maakt deze week de top-20 bekend.

Beeld: Pexels

L brands Q4

L Brands, het moederbedrijf van lingeriemerk Victoria’s Secret en Bath & Body Works, zag zijn winst in het derde kwartaal dalen en waarschuwde dat de winst in het vierde kwartaal ook lager zou zijn dan aanvankelijk verwacht. Lees deze week of de verwachtingen voor het vierde kwartaal kloppen.

TJX Companies FY

De netto-omzet van TJX Companies steeg over het derde kwartaal van het boekjaar 2017 met 7 procent tot 8,3 miljard dollar, een groei van meer dan 5 procent vergeleken met vorig jaar. Deze week worden de cijfers van het vierde kwartaal en tevens jaarcijfers van het Amerikaanse bedrijf bekendgemaakt.

Nordstrom jaarcijfers

De netto-omzet van Nordstrom over het derde kwartaal zag een stijging van 7,2 procent vergeleken met dezelfde periode vorig jaar. Benieuwd hoe het bedrijf het in 2016 heeft gedaan? Lees donderdag de jaarcijfers van Nordstrom.

Verder op de kalender

Vrijdag 17 tot en met dinsdag 21 februari

London Fashion Week

Woensdag 22 tot en met dinsdag 28 februari

Milaan Fashion Week

Donderdag 23 februari

Eerste Retailinnovatie Festival

Donderdag 23 februari

Puma x Daily Paper Collection Launch Party

Dit wordt het modenieuws