• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Dit zijn de winnaars van de Gouden Schoen en Zilveren Schoen 2019

Dit zijn de winnaars van de Gouden Schoen en Zilveren Schoen 2019

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Mode

ANWR-Garant heeft op maandag de jaarlijkse Gouden Schoen en Zilveren Schoen uitgereikt. Dit jaar ging voor het eerst de Gouden Schoen niet naar een schoenenmerk, maar naar een marktleider in de niche, aldus het persbericht.

De Gouden Schoen 2019 werd uitgereikt aan Frans Muller, een familiebedrijf dat zich focust op schoenverzorgingsproducten. Denk aan schoenverzorging, inlegzolen, voetsupport, schoenspanners, veters, pantoffels en voetverzorgingsproducten. “Indirect zijn wij de hele dag bezig met schoenen, maar als niet schoenleverancier vind ik het een enorme eer dat wij deze prijs gewonnen hebben,” aldus Rutger Muller, zesde generatie en algemeen directeur van het bedrijf in het persbericht.

De Zilveren Schoen ging naar Solidus. “Al meer dan 100 jaar zorgen zij voor de juiste pasvorm voor ieder voettype,” aldus het persbericht. “Waar zij in het verleden een ietwat stoffig imago hadden, heeft Solidus dit in de afgelopen jaren helemaal van zich afgeschud en zijn ze getransformeerd tot een modern en actueel comfortmerk.

Beeld: ANWR-Garant

ANWR-GARANT
FRANS MULLER
gouden schoen 2019
Solidus
zilveren schoen 2019