Accessoires gemaakt uit vinyl panelen uit reclamedisplays. Duurzaam merk Vin + Omi werkt samen met mediaconcern Ocean Outdoor om dergelijke accessoires te maken, zo maken de merken bekend in een persbericht.

De collectie zal tijdens Londen Fashion Week het debuut maken. De limited edition collectie zal uitgebracht worden onder het merk van Ocean, in samenwerking met Vin + Omi. Het persbericht benadrukt dat het gaat om een langdurige samenwerking waarin alle vinyl panelen worden gerecycled. Hierdoor wordt Ocean een zero-waste bedrijf.

“Als een bedrijf dat 95 procent met media werkt, stappen we steeds verder weg van vinyl. De vinyl die we nog wel gebruiken, daar moeten we de best mogelijke manier voor vinden om het te recyclen. Deze samenwerking maakt het voor ons mogelijk om hiermee ook opkomend talent te steunen,” aldus Liliana Teixeira van Ocean.

De collectie zal accessoires voor mannen en vrouwen bevatten en geproduceerd worden in Groot-Brittannië. De accessoires zijn voor het eerst te zien tijdens de Vin + Omi show op 14 februari.

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN