• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Een mooie en sterke rugzak
Een mooie en sterke rugzak

Mode

Een mooie en sterke rugzak

INGEZONDEN MEDEDELING
Door Sponsor

11 apr. 2018

Eastpak is een Amerikaans merk welke rugzakken, bagagetassen, handtassen en ook etuis produceert. Onder scholieren is dit merk erg populair, doordat de rugzakken zachte schouderbanden hebben en in vele hippe designs verkrijgbaar is.

Duurzaamheid

De geschiedenis van de Eastpak rugzak gaat terug naar 1952 toen dit merk vooral in het Amerikaans leger werd gebruikt. Later in 1976 werd de eerste Eastpak rugzak een feit en is een legende onder de rugzakken geboren met de Padded Pak'r. De authenticiteit zie je nog steeds terug in de stevigheid en duurzaamheid van deze rugzakken en handtassen: Ze gaan jaren mee en slijten niet snel.

Designs

Het merk gaat met de tijd mee, er zijn vele diverse nieuwe designs waarin het merk zijn producten presenteert, dit gaat van moderne rugzak tot handtas. Rugzakken zijn er in diverse uitvoeringen waardoor je altijd wat kunt kiezen wat jij mooi vindt staan. Als student, als backpacker of gewoon om spullen ergens naar toe te nemen. Eastpak combineert kracht in een modern jasje en laat zien waarom het al zolang bestaat en populair is. De creativiteit was zelfs in de jaren 80 al zo, daar was Eastpak namelijk de eerste die rugzakken combineerde in diverse hippe kleuren.

Combineer

De Eastpak producten zijn goed te combineren met jouw stijl. Kijk naar alle modellen in de collecties om inspiratie op te doen welke handtas of rugzak bij jou past. Je betaalt een lage prijs voor heel veel kwaliteit van een merk welke een rijke geschiedenis kent.