• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Een ode aan Amsterdam: Another-Label’s Spring 25 collectie

Een ode aan Amsterdam: Another-Label’s Spring 25 collectie

PARTNER CONTENT
Door Partner

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Credits: Another-Label

Another-Label's Spring 25 collectie brengt een ode aan de stad waar het voor het merk allemaal begon: Amsterdam. De creatieve visie achter deze collectie vangt de ultieme Amsterdamse voorjaarsdag. Denk aan fietstochtjes langs de grachten, een ontspannen kopje koffie op een zonnig terras en verse boeketten tulpen van de markt. Deze sfeer vormt het hart van de nieuwe collectie.

De vrouwelijke stoerheid van Another-Label

De collectie van Another-Label is ontworpen voor dragers die houden van een verfijnde mix van vrouwelijke silhouetten met een stoere touch. De klant van Another-Label zoekt naar stijlvolle denims, zoals het indrukwekkende denim lyocell pak van dit seizoen, maar ook naar coole sweats met prints of off-shoulder fits. Another-Label staat bekend om hun co-ord styles en ook deze collectie bevat weer sterke variaties van matching sets.

Credits: Another-Label

Kleurpalet en materialen: een spel van contrasten

Het kleurpalet van de Spring 25 collectie is een verfijnde combinatie van neutrals, zachte beige en wittinten, vergrijsde blauw- groentinten, verschillende denim shades en opvallende popkleuren zoals vurig rood. Deze zorgvuldig gekozen kleuren versterken de veelzijdigheid en draagbaarheid van de collectie.

Credits: Another-Label

Wat materialen betreft, zijn de denims een duidelijke uitblinker. Daarnaast worden stoffen met mooie structuren gebruikt in jerseys, wovens en knits. Materialen zoals lyocell, viscose en katoen worden geïntegreerd om een luxe, maar toch comfortabele ervaring te bieden. Deze texturen en stoffen geven elke outfit meer dimensie en draagbaarheid.

Veelbelovende samenwerkingen met Another-Label

Het aankomende jaar belooft veel voor Another-Label. Het merk heeft verschillende spannende samenwerkingen op de planning staan. Deze samenwerkingen en de innovatieve ontwerpen zorgen ervoor dat Another-Label steeds voorop blijft lopen in de mode-industrie.

Credits: Another-Label

De Spring 25 collectie van Another-Label is een viering van de Amsterdamse levensstijl en de moderne vrouw die zich daarin beweegt. Met een fijne balans tussen elegantie en stoerheid, en een rijke diversiteit aan kleuren en materialen, belichaamt deze collectie de essentie van het seizoen in Amsterdam.

OVER HET MERK
Lees meer over Another-Label op de merkpagina
Amsterdam
Another Label
SS25