• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Fabletics introduceert schoenenlijn

Fabletics introduceert schoenenlijn

Door Danielle Wightman-Stone

bezig met laden...

Scroll down to read more

Sportmerk Fabletics breidt het aanbod uit met een schoenenlijn, zo bevestigt het merk aan WWD. De debuutcollectie bevat 11 verschillende modellen.

In de collectie zijn onder andere sportschoenen, instappers en laarzen opgenomen. De schoenen zijn lichtgewicht en zijn gemaakt met flexibele materialen zoals memory foam en ademend mesh. Een mode-twist is gegeven aan de schoenen door gebruiken te maken van faux suède details, ritsen en reflecterende accenten.

“We zijn enthousiast om het Fabletics merk in een nieuwe categorie uit te breiden met de lancering van schoenen, dat geïntroduceerd wordt als reactie op feedback van onze leden,” aldus Adam Goldenberg co-CEO van moederbedrijf TechStyle Fashion Group. “Ons doel bij Fabletics is om vrouwen te bieden wat ze nodig hebben om een actieve levensstijl te hebben en met onze nieuwe schoenencollectie kunnen ze makkelijk een hele gestijlde outfit samenstellen.”

De schoenen van Fabletics zullen online beschikbaar zijn in acht landen, waaronder Nederland en worden verkocht voor prijzen vanaf 40 euro.

Vertaling en bewerking: Caitlyn Terra

Fabletics