• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Febo doet het weer: snackketen lanceert wintercollectie

Febo doet het weer: snackketen lanceert wintercollectie

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Haute friture strikes again. Na een succesvolle eerste collectie, gevolgd door een speciale festivalcollectie, zorgt Febo nu dat de fans van de snackketen warm de winter doorkomen in stijl. Febo lanceert namelijk een nieuwe limited edition collectie voor de winter, zo meldt het bedrijf in het persbericht.

De collectie bevat een trui, joggingbroek, muts, sokken en sloffen in de herkenbare rode kleur van de keten. De verkoop van de collectie gaat vandaag van start en als de voorgaande collectie een voorbode zijn, dan zal het niet lang duren voordat de items zijn uitverkocht. De items worden geleverd in ‘feestelijk Febo-inpakpapier’, aldus het bericht. De prijzen liggen tussen de 9,95 euro voor de sokken tot 34,95 voor de joggingbroek of trui.

“Afgelopen jaar kwamen we voor het eerst met Febo Fashion en dat was een regelrechte hit. Daar waar zowel onze voetbal als festival geïnspireerde collectie volop het straatbeeld sierden, plof je nu ook in stijl op je bank,” aldus Febo-directeur Dennis de Borst in het persbericht.

Beeld: Febo

febo
febo fashion