• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Flanders DC organiseert Fashion Talks I 21 november Handelsbeurs Antwerpen

Flanders DC organiseert Fashion Talks I 21 november Handelsbeurs Antwerpen

INGEZONDEN MEDEDELING
Door Sponsor

18 okt 2019

Mode

Op 21 november 2019 vindt de vierde editie van Fashion Talks plaats in Antwerpen, het boeiendste mode event van België! Net zoals elke editie brengt Flanders DC je een interessante mix van nationale en internationale sprekers. Ontdek hieronder wie je allemaal komt inspireren in de nieuw gerenoveerde Handelsbeurs in Antwerpen en bestel nog snel je ticket voor dit event helemaal uitverkocht is!

ON STAGE:

Niemand minder dan Raf Simons zal on stage worden geïnterviewd door Alexander Fury over 'The state of fashion today from a designer point of view'.

Jonathan Holslag, professor internationale politiek en Azië specialist, komt op zijn beurt vertellen hoe de nieuwe wereldorde onze toekomst, zowel privé, maatschappelijk als voor onze bedrijven zal beïnvloeden.

Lucie Green gaat dan weer dieper in op de huidige en aankomende consumer trends en plaats ze in een breder kader.

Onze eigen Jasmien Wynants neemt je mee in waar duurzaamheid voor staat de dag van vandaag en legt aan de hand van onze huidige Close The loop trajecten uit hoe je als merk duurzamer te werk kan gaan, op een zeer hands-on manier.

Christopher Morency van Highsnobiety gaat in debat met Stavros Karelis van concept store Machine-A uit Londen en Leila Fataar van Platform13, die onder andere brand strategy consultancy deed voor adidas en de Belgische Glenn Martens, die creative director is voor het Franse modehuis Y/PROJECT. Ze zullen het hebben over 'Cultural credibility today and how to build it'.

OFF STAGE:

Op Fashion Talks brengt Flanders DC jullie graag in contact met elkaar. We willen je de kans geven om in gesprek te gaan met modeprofessionals, die doorgaans niet makkelijk te bereiken zijn. Zin in een gesprek van 30 minuten met een van de reeds aangekondigde namen: Anne Kurris, Elise Taillieu, Anton Janssens, Ilse Cornelissens, Kaat Debo, Marie Delbeke, Adrien Gras, Patrick Scallon, Claude Ampe, Dirk Van Saene, Marcus Paul...? Stel je dan via de website kandidaat voor 'Talk With the Industry'.

Binnenkort worden er nog meer namen aangekondigd. Solliciteer dus gerust meerdere keren!

BREAK-OUTS:

Er zullen ook een 4-tal break-out sessies georganiseerd worden, waar je je op voorhand kan voor inschrijven. Dit zijn talks in kleine groepjes met toegang voor slechts 25 deelnemers. Hou de Fashion Talks website in het oog voor alle details.

BELGIAN FASHION AWARDS:

De Fashion Talks dag wordt feestelijk afgesloten met de uitreiking van de 3de editie van de Belgian Fashion Awards. Draag zelf je steentje bij en breng nu je stem uit voor 'Fashion Brand of the Year 2019'! De andere 6 categorieën werden bepaalde door een indrukwekkende externe jury. Je ontdekt alle info hier.

BUY YOUR TICKET FOR FASHION TALKS 2019 here

Fashion Talks
Flanders DC