G-Star RAW kondigt ACT-lidmaatschap aan

G-Star RAW is trots om als eerste Nederlandse merk toe te treden tot ACT. ACT is een baanbrekende overeenkomst tussen 22 wereldmerken en -retailers en de IndustriALL Global Union, een wereldwijde vakbond die strijdt voor betere werkomstandigheden en vakbondsrechten over de hele wereld.

Door deze overeenkomst te ondertekenen steunt G-Star een missie die is gericht op het transformeren van de kleding-, textiel- en schoenenindustrie en het tot stand brengen van waardige lonen voor arbeiders. Met het ondertekenen van het Memorandum of Understanding verbindt G-Star RAW zich eraan met zijn inkooppraktijken de betaling van waardige lonen te bevorderen.

G-Star blijft werken aan het ten positieve veranderen van de textielindustrie. Het is een uitdaging om ervoor te zorgen dat alle arbeiders een waardig loon krijgen, maar G-Star streeft ernaar de lonen binnen de productieketen te verbeteren als onderdeel van de interne Fair Wage-strategie.

"Alle arbeiders hebben recht op een eerlijk, waardig loon. Door de jaren heen zijn we erachter gekomen dat we binnen de industrie moeten samenwerken om dit doel te kunnen bereiken. Met het ACT-lidmaatschap kunnen we blijven werken aan duurzame, effectieve oplossingen om tot waardige lonen te komen." - Sofie Schop, Sustainability Director G-Star RAW.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN