Niemand minder dan Jean-Paul Gaultier was verantwoordelijk voor Madonna’s styling voor haar optreden op het Eurovisie Songfestival 2019 gehouden in Tel Aviv. De ontwerper kleedde de popster naar eigen zeggen als futuristische Jeanne d’Arc. Dit meldt Reuters.

Gaultier werkt al decennia samen met de popster, van haar iconische puntvormige beha tot haar recente creaties voor het Met Gala. De ontwerper is ook geen onbekende van het Eurovisie Songfestival: in het verleden kleedde Gaultier de winnaars Dana International en Conchita Wurst.

Madonna vertolkte tijdens het Eurovisie Songfestival afgelopen zaterdag haar hit Like A Prayer uit 1989 en haar nieuwe single Future. Het optreden van Madonna ging volgens de organisatie niet zoals gepland. Tijdens de live-uitzending van de finale droegen twee van Madonna’s dansers een Israëlische en Palestijnse vlag op hun rug, iets wat volgens een verklaring in handen van BBC niet was besproken met de organisatie. “Het Eurovisie Songfestival is een evenement zonder politiek en Madonna was hiervan op de hoogte”, aldus de organisatie van het Eurovisie Songfestival in de verklaring.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN