• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Gerry Weber onthult meer details over nieuwe online premium merk

Gerry Weber onthult meer details over nieuwe online premium merk

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

“Gr [8] ful is een puur digitaal merk, dat is gepositioneerd in het premium segment,” aldus het persbericht. Gerry Weber International heeft meer details onthult over het nieuwe merk dat het aan haar portfolio toevoegt. Het merk zal aan het einde van maart gelanceerd worden.

Het premium merk zal alleen online verkrijgbaar zijn, op de eigen website maar ook via e-shops bij retailpartners, zo meldt het persbericht. Onder deze retailpartners vallen ok Amazon en About You. Het merk brengt zeven collecties per jaar uit met tussen de 30 en 40 items. “Belangrijke stukken zijn moderne jurken, blouses en shirts,” aldus Gerry Weber International AG. Het merk zal geen sublabel zijn van Gerry Weber, maar een onafhankelijk merk binnen de modegroep, zo meldt een woordvoerder aan FashionUnited.

CEO Ralf Weber van Gerry Weber International AG: “Met de lancering van het digitale premium label Gr [8] ful bereiden we ons voor op de toekomst en vergroten we ons merkenportfolio optimaal - met een puur online merk en een nieuwe klantengroep. Het doel is om met onze merken alle verkoopkanalen, fysiek en online, te benutten en met elkaar te verweven naast de uitbreiding van de e-commerce.”

Beeld: Gerry Weber International AG

Gerry Weber International AG
GR[8]FUL