• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Goldbergh’s Herfst/Winter 23/24 collectie: Een Canadees avontuur wacht

Goldbergh’s Herfst/Winter 23/24 collectie: Een Canadees avontuur wacht

PARTNER CONTENT
Door Partner

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Credits: Goldbergh

Goldbergh's herfst/winter 23/24 collectie is geïnspireerd op het indrukwekkende Canadese skiresort Whistler Blackcomb. Dit resort, bekend om zijn schitterende natuur en diverse sportaanbod, staat symbool voor de perfecte mix van sport en avontuur gecombineerd met luxe – een harmonie die Goldbergh heeft weten te vangen.

Dit seizoen presenteert Goldbergh je zes fascinerende thema's, elk met een eigen kleurenpalet en verhaal:

Funky Outdoors

Ontdek de sereniteit van Whistler's mythische bossen, waar bevroren watervallen en torenhoge bomen het landschap kenmerken. Onder het motto 'go big or go home' brengt Goldbergh opvallende oversized items, ontworpen in opvallende kleuren gecombineerd met subtiele aardetinten.

Credits: Goldbergh

Ice, ice, baby

Een ode aan de nationale sport van Canada: ijshockey. Hier komt de energie van de sport samen met mode. Denk aan oversized stijlen en pakkende slogans, met een vleugje glamour die het modieus maken.

Snow Couture

Met dit thema zet Goldbergh een gewaagde stap richting de Franse haute couture. Met opvallende pofmouwen, royale kragen en luxueuze stoffen, waarbij couture en functioneel design naadloos samenkomen.

Credits: Goldbergh

Double diamond black

Beleef de tijdloze elegantie van Goldbergh's klassieke zwart-witte ontwerpen, in een fris jasje. Geïnspireerd door de Canadese Double Diamond pistes van Blackcomb Mountain, stralen deze ontwerpen zowel controle als verfijning uit.

Our game our gold

Laat je betoveren door Goldbergh's kenmerkende goud, geaccentueerd door de warme kleuren van de Canadese Rocky mountains tijdens het magische ‘golden hour’. Denk aan tinten als mokka en champagne, die pure luxe uitstralen.

Credits: Goldbergh

Cotton candy

Stap binnen in een dromerige wereld, geïnspireerd door het zoete van suikerspin. Ronde vormen en royale volumes worden aangevuld met glinsterende steentjes van Swarovski, stervormige patronen en ijskristal-geïnspireerde details.

Goldbergh's herfst/winter 23/24 collectie laat zien hoe de magie en het avontuur van Whistler Blackcomb en de luxe van haute couture samen kunnen komen.

OVER HET MERK
Lees meer over Goldbergh op de merkpagina
FW24
Goldbergh