• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Goldbergh x Mytheresa: De wereld van high-end skikleding

Goldbergh x Mytheresa: De wereld van high-end skikleding

PARTNER CONTENT
Door Partner

bezig met laden...

Mode

Goldbergh x Mytheresa Collectie Credits: Goldbergh

Goldbergh, een naam die synoniem staat voor high-performance en gedurfd design in de wereld van sportkleding, werkt samen met Mytheresa, de gerenommeerde online luxe fashion retailer. Samen presenteren ze een zeer gelimiteerde editie die de werelden van high-end mode en skikleding samenvoegt als nooit tevoren.

We zijn er trots op een exclusieve samenwerking aan te gaan met zulke gerenommeerde namen in de mode-industrie.

Sales Directeur Goldbergh

Maak je klaar om een statement te maken op de piste met deze vijf exclusieve stijlen, waaronder een skipak dat indruk maakt met zijn verrassende modedetails en zijn spatten van hot pink tussen een klassieke zwart-wit combinatie. De collectie bevat ook een gedurfde herinterpretatie van Goldberghs iconen in een opvallende jaguarprint. Alle stijlen zijn verkrijgbaar in maten van 32 tot 46.

Video: Goldbergh, Goldbergh x MyTheresa Collectie

De volledige collectie is verkrijgbaar op de website van Goldbergh en Mytheresa.

Goldbergh x Mytheresa Collectie Credits: Goldbergh

Over Goldbergh

Goldbergh verwerkt mode in sportkleding om vrouwen zich speciaal en zelfverzekerd te laten voelen voor, tijdens en na het sporten en vrijetijdsactiviteiten. Sinds de oprichting van Goldbergh in 2010 heeft het merk een exponentiële internationale groei doorgemaakt. Het Nederlandse merk heeft een grote impact gehad op de modewereld en staat bekend om de combinatie van high-performance sportkleding en luxe mode.

Over Mytheresa

Mytheresa, een wereldwijd e-commerce platform voor luxe, levert zorgvuldig samengestelde mode van topkwaliteit voor vrouwen, mannen en kinderen. Opgericht als boetiek in 1987 en online uitgebreid in 2006, bedient nu meer dan 130 landen met een selectie van meer dan 200 luxemerken.

OVER HET MERK

Lees meer over Goldbergh op de merkpagina

Goldbergh
Mytheresa
skiwear
Scroll down to read more