• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • H&M Home werkt samen met Diane von Furstenberg

H&M Home werkt samen met Diane von Furstenberg

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

H&M heeft weer een grote naam binnengesleept. Iconische ontwerper Diane von Furstenberg gaat samenwerken met H&M Home. Anders dan de grote designer samenwerkingen gaat ze dus niet een kledingcollectie maar een homewear collectie ontwerpen, zo blijkt uit het persbericht van H&M Home.

“Ik ben blij dat ik met H&M Home kan samenwerken, vooral omdat ik zo’n passie voor interieur heb,” aldus Von Furstenberg in het persbericht. “Het huis is zowel een ontspannende als krachtige plek waar je echt een look of feel kunt ‘bezitten’. Met deze samenwerking wil ik dat mensen de leiding nemen over hun woninginrichting. De enige regel die ik heb is dat je huis een weerspiegeling moet zijn van wie je bent. Het belangrijkste is om een ruimte te creëren waarin je je ongelofelijk comfortabel voelt en die een ware expressie is van je persoonlijkheid.”

De collectie zal volgend jaar in de winkels liggen en omvat vazen, kussenhoezen, dekens, kaarsen en meer. Alles zal versierd zijn met prints en kleuren die typerend zijn voor de signatuur van de ontwerper. Prijzen en de exacte lanceringsdatum worden in het bericht nog niet genoemd.

Beeld: H&M Home

Diane Von Furstenberg
DVF
H&M Home