• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • H&M lanceert unisex collectie Denim United

H&M lanceert unisex collectie Denim United

Door Caitlyn Terra

9 mrt. 2017

Mode

Zweedse modeketen H&M lanceert de eerste unisex collectie, Denim United. De lijn is exclusief verkrijgbaar via de website van het merk vanaf 23 maart.

“Het is heel natuurlijk voor ons om een unisex collectie te lanceren omdat mode zich constant ontwikkelt en vandaag zien we dat er geen grenzen meer zijn. Mode moet allesomvattend zijn,” zegt Marybeth Schmitt, woordvoerder van H&M.

In de lijn zijn vooral veel oversized denim items te vinden in combinatie met enkele basic T-shirts en een hoodie. De denim kledingstukken zijn verkrijgbaar in verschillende wassingen.

”Met deze collectie vervolgt H&M haar werk naar een duurzame toekomst voor mode,” aldus het merk in een persbericht. Alle items van de Denim United collectie zijn gemaakt met duurzame materialen zoals biologisch katoen en gerecycled katoen. De prijzen van de kledingstukken zijn nog niet bekendgemaakt.

Het Zweedse merk volgt met deze collectie merken zoals Zara en Pull&Bear die al eerder een collectie voor mannen en vrouwen ontwierpen.

Beeld: H&M