• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Heb jij je ultieme zomer outfit al bij elkaar?

Heb jij je ultieme zomer outfit al bij elkaar?

PARTNER CONTENT
Door Partner

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Zomertrends om naar uit te kijken

Nu de lente stilaan op gang komt is ook de aankomst van de zomer geen verre toekomstmuziek meer. Genieten van een heerlijk zonnetje met een cocktail in de hand op één van de vele terrasjes die ons land rijk is? Nog beter wordt het als je dat ook goed gekleed kunt doen. Net als elke zomer staat ook die van 2019 bol van de trends en must-wears. Heb jij jouw ultieme zomeroutfit al in de kast hangen?

De surf look is weer helemaal in

Weinig dingen zijn meer zomers dan surfen. Het idee van de woeste golven overwinnen op een surfboard doet de temperatuur al 5 graden stijgen. De typerende look van surf chicks en boys is deze zomer terug van weggeweest. Wat moet je je daarbij voorstellen? Tropische prints, tie dye shirts en een losse haarstijl. 

Franjes

Franjes zijn één van die dingen waar je ofwel een voor- of een tegenstander van bent. Deze zomer kan je echter maar beter een voorstander zijn. Bikini’s en swimwear met franjes zijn helemaal hot en mogen niet in de kleerkast ontbreken. Daar stopt de liefde voor franjes deze zomer echter niet. Ook bij gewone kledingstukken zien we ze meer en meer opduiken. Aanschaffen die handel de volgende keer dat je kleding van Expresswear.nl op de kop tikt.

Een militair sausje

Een uniform is hot, dat weet iedereen ondertussen al wel. In de zomer van 2019 wordt het echter heter dan ooit tevoren. Kleding overgoten met een militair sausje gaat het ontzettend goed doen. Denk aan een combo tussen een safari look en het leger. De kleuren? Khaki en groen. De kledingstukken? Jumpsuits, blouses met zakken en natuurlijk stoere overhemden. 

Helemaal boho

De boho vibe is al een aantal jaar een vaste klant bij de zomertrends. Dat is ook in 2019 niet anders. Een aangepaste versie van de sjaaltjesprint naar boho-normen is misschien wel de trend bij uitstek om naar uit te kijken. Haal dus die grote oorbellen en vintage armbanden van stal en combineer naar believen met jouw meest casual jurk of hemd. Wedden dat je ermee scoort?

boho
Expresswear
Partner Content
Surf
zomertrends