• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Herenkleding merk Dstrezzed legt focus op denim

Herenkleding merk Dstrezzed legt focus op denim

PARTNER CONTENT
Door Partner

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Beeld: Dstrezzed

Dstrezzed legt de focus meer en meer op denim, in zowel hun collecties als marketing uitingen. In de huidige collectie overtreffen zij zichzelf als het op denim aankomt. Dstrezzed kiest niet voor traditioneel, dat is te saai, zo brengen ze een eigentijdse look en feel.

Het herenkleding merk zegt hier het volgende over:

‘Denim is onze core, onze passie. Sterk, veelzijdig en tijdloos. Al meer dan 100 jaar is denim een garderobe held en voor de nog honderden jaren die komen. Of je nu ‘papa-dag’ hebt, een biertje gaat drinken met de jongens of probeert te scoren in de club… Onze denim collectie geeft je het gevoel dat alles mogelijk is.’

Dstrezzed levert kwaliteit, comfort en innovatie, elk seizoen opnieuw. De nieuwe denim collectie zit vol met winnaars. Zo hebben zij een partnership met de Italiaanse stofleverancier Candiani. Al de denims voelen extreem zacht aan en geven je het ultieme draagcomfort. Geloof ons, het zijn echte denims, maar het voelt alsof je een joggingbroek draagt.

Beeld: Dstrezzed
Beeld: Dstrezzed

Meer over Dstrezzed:

Dstrezzed is gebouwd op een ‘brotherhood’ die gelooft dat het leven een avontuur is waar we allemaal het beste van moeten maken. De ‘community’ is brutaal, rebels, altijd authentiek en ze geloven dat genieten van de goede dingen in het leven makkelijker is in kwalitatieve en comfortabele kleding. Al meer dan 10 jaar maakt Dstrezzed herenkleding voor de moderne ‘gents’ van deze wereld.

Het idee achter 'Dstrezzed' is precies hoe het klinkt: Don’t Stress… Met een iconisch achthoekig logo, dat het symbool is voor oneindigheid en staat voor de eindeloze verbinding als ‘brothers’.

Voor vragen of meer informatie, mail dan naar roosmarijn@dstrezzed.com

Beeld: Dstrezzed
Promotion
Lees meer over Dstrezzed op de merkpagina
Dstrezzed