• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Horlogemerk IWC Schaffhausen en modelabel Filling Pieces werken samen

Horlogemerk IWC Schaffhausen en modelabel Filling Pieces werken samen

Door Caitlyn Terra

23 sep 2022

Mode

Beeld via Filling Pieces

Filling Pieces en horlogemerk IWC Schaffhausen hebben de handen ineen geslagen. De flagshipstore van Filling Pieces is omgetoverd tot een groene monochrome wereld, een groen dat is afgeleid van IWC Schaffhausen’s nieuwe horloge. Voor de samenwerking heeft het Filling Pieces ook een nieuwe schoen ontworpen.

Creatief directeur en oprichter van Filling Pieces heeft een limited edition sneaker ontworpen. Het gaat om de ‘Low Top Ghost’ in de kleur ‘Woodland’, dezelfde groene kleur van het nieuwe horloge Pilot’s Watch Chronograph Top Gun van IWC Schaffhausen. Er zijn maar 100 exemplaren van de schoen beschikbaar en de maten lopen van 39 tot en met 46. Klanten die de schoen kopen, ontvangen ook een NFT waarmee ze toegang krijgen tot IWC’s gemeenschap op Web3. De Filling Pieces schoen is vanaf vrijdag 23 september te koop op de website van Filling Pieces.

In de winkel van Filling Pieces zullen drie weken lang ‘opvallende tentoonstellingen’ worden georganiseerd. De twee partijen willen vooral hun gemeenschappen samen brengen.

FILLING PIECES
iwc schaffhausen