Humberto en Van Gils maken samen collectie

Het modemerk van presentator Humberto Tan, Humberto, is een samenwerking aangegaan met het label Van Gils. Dit najaar zullen de merken samen een premium collectie uitbrengen onder een gemeenschappelijk label 'Humberto tailored by Van Gils'.

De formele collectie bestaat uit half-canvas pakken en jasjes, luxe shirts en 7-fold dassen. Er wordt gebruikgemaakt van gerenommeerde Italiaanse wevers, welke de mooiste Super 130 en Super 150 kwaliteit wol bieden. Daarnaast gebruikt Van Gils linnen, wol-kasjmier blends, zijde voor de dassen en two-ply katoen voor de shirts. Onder het label wordt ook maatwerk geleverd.

Robert Meijer, CEO van Van Gils in een persbericht: “Wij zijn erg blij met deze samenwerking. Humberto is in 2014 nog uitgeroepen tot 'Man of the year' en dingt de laatste 10 jaar structureel mee voor de best geklede man van Nederland. Zijn kledingstijl sluit naadloos aan op wat wij met Van Gils willen uitstralen."

De collectie Humberto tailored by Van Gils, is vanaf dit jaar te koop in de Van Gils brandstores, de webshop en exclusief in gecontroleerde distributie. Vanaf 2016 wordt de collectie ook bij geselecteerde retailers in binnen- en buitenland verkocht.

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN