• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • In beeld: Greve Comfort collectie

In beeld: Greve Comfort collectie

INGEZONDEN MEDEDELING
Door Sponsor

24 sep. 2021

Mode |IN BEELD

Stijl en comfort samengebracht in úw schoen

De eerste schoenen die gemaakt werden door het familiebedrijf Greve dateren uit het jaar 1898. Sindsdien zijn er talloze collecties met groot vakmanschap geproduceerd en staat de merknaam Greve gelijk aan superieure kwaliteit.Er is een Greve schoen voor elke moderne man die graag zijn eigen stijl laat zien en die bovendien houdt van duurzaamheid.

Greve Comfort collectie
Comfortabel en stijlvol

Bij Greve vinden we dat schoenen net zo comfortabel als stijlvol moeten zijn. Voor iedereen, overal. Geen enkele voet is hetzelfde. Sommigen hebben meer ondersteuning nodig, anderen een bredere pasvorm.

Een collectie in 2 breedtematen

Na jaren bestuderen, ontwikkelen en perfectioneren is de nieuwe Greve Comfort ontstaan. Een collectie in twee breedtematen H en K en met een uitneembare inlegzool. Ideaal als u een eigen inlegzool gebruikt. Zo hoeft comfort niet ten koste te gaan van het design.

3 kleuren, 3 modellen, alle maten

De Greve Utrecht en Rotterdam komen in de maten 6 t/m 12 als plain derby, brogue derby en als halfhoge derby boot. Beide leesten worden handmatig gefinished in de rijke kleuren Cognac, Coffee en Black.

Lees meer over Greve op de merkpagina: fashionunited.com/companies/greve